ANET A8 3D yazıcı yanlış basıyor

vakanda foreva

Hectopat
ANET A8 yazıcım var. Saçaklanma olduğu için ayarlarında değişiklik yapmıştım YouTube üzerinden ama filamens akmıyordu yaptıktan sonra ama ben filamensle alakalı bir ayar yapmadım. Neyse zaten yeni kullanmaya başladım. Şimdi yazıyor ama objenin yarısı çiziyor sadece yani kare dönüyor bir yarısına gelince flamens akıtıyor, diğer yarısına gelince akıtmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel montajın doğru ise Z switchin pozisyonu hatalıdır. Z switchi yukarı kaldırırsan nozül tablaya değmeden switchi aktive edip durur. Ender 3lerde öyle en azından. Montajını baştan sona tekrar kontrol etmen yararına olur, baskı için acele etme.
montajını ben yapmadım malesef bi tanıdık kendine yenisini almış eskiyi bana verdi zaten yeniyim
ultimaker cura falan tam ayarları hakkında videolarda yok o yüzden kullanamıyorum bide şu yukarı aşağı motorunu biraz çevirdim şimdi oldu ama filament akmıyor dün kopmuştu sonra tamamen bitene kadar küpü tamamlasın demiştim sonra baktığımda tamamlamamış bir tarafını kenarında çok saçaklanma vardı ama makine sanki yapıyormuş gibi hareket ediyordu sonra makineyi kapatım filamenti çektim ucunu sivriltim yenisini taktım bastırdım alttan çıkmıştı ama şimdi akmıyor nedense ve tabla ile arasında mesefede var çok yakın olduğu için çıkmama ihtimalide yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı