Animasyon yapılması bırakılıp oyun yapımcılığına geçilmeli mi?

Hocam yıkıcı eleştiri yapmak yerine yapıcı eleştiri yapın (mesela şurası güzel olmamış orayı şöyle yapsaydın daha iyi olurdu gibi). Bir de çok sertsiniz.
O ilk yazdığım yorumu 100 mesajım varken yazmıştım, buraya daha alışamadan. Ve de cidden kötüydü animasyonları, yapıcı eleştiri bulamadım. Ki nereden baksam elinde kalan bir animasyon, o yüzden leş deyip. En azından şuan o kadar sert değilim.

Hocam yıkıcı eleştiri yapmak yerine yapıcı eleştiri yapın (mesela şurası güzel olmamış orayı şöyle yapsaydın daha iyi olurdu gibi). Bir de çok sertsiniz.
Arkadaş belli ki gerçekleri çat çat söyleyerek bunlarla yüzleşilmesi taraftarı. Buna bence bir şey diyemezsiniz.

Arkadaş belli ki gerçekleri çat çat söyleyerek bunlarla yüzleşilmesi taraftarı. Buna bence bir şey diyemezsiniz.
Hocam iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da bu kadar sert olunmaması lazım.

Evet 1-2 yılda yapmayı planlıyorum. Belki ekip bulabilirim.

Animasyonların güzel değil zaten, hiç oyun yapmaya girişme.

Yine mi siz? Konularıma gelmeseniz acaba? Her şeye saçma sapan eleştiri yapıyorsunuz sonra kendinize yutturduğunuz kanıtları başka insanlara anlatmaya çalışıyorsunuz.

Hocam aynen ama dinleyen kim? Göz ardı et'i sevmiyorum. Çünkü merak ediyorum kim ne yazmış diye. kızgın ifadesi daha iyi oluyor bence.

Hayatımda gördüğüm en saçma savunma. Çok gereksizsiniz, lütfen ekşiye yönelin.

.

Animasyon yapmayı asla bırakma, ama Minecraft animasyonlarını yapmayı bırak. Genel 3D modelleme ve animasyon öğrenmeni çok isterim. Blender'da kendini geliştir.

Evet Minecraft animasyonunda çok gelecek olmadığı için bırakmayı düşündüm. Unreal Engine 4 ve Blender yöneleceğim.

Zaten geliştireceğim oyuna geçirmeyeceğim. Bir ekibe katılmayı düşünüyorum zaten. Teşekkür ederim .

Kusura bakmayın da ben "Black plasma studios" veya "electronic arts" değilim. Böyle insanları gömüp sonra "abiğ abiğ hiç yerli animatörğ yko. Abe niye yerli oyun çıkmıyor abe" diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…