Animasyon yapılması bırakılıp oyun yapımcılığına geçilmeli mi?

Hocam yıkıcı eleştiri yapmak yerine yapıcı eleştiri yapın (mesela şurası güzel olmamış orayı şöyle yapsaydın daha iyi olurdu gibi). Bir de çok sertsiniz.
O ilk yazdığım yorumu 100 mesajım varken yazmıştım, buraya daha alışamadan. Ve de cidden kötüydü animasyonları, yapıcı eleştiri bulamadım. Ki nereden baksam elinde kalan bir animasyon, o yüzden leş deyip. En azından şuan o kadar sert değilim.

Hocam yıkıcı eleştiri yapmak yerine yapıcı eleştiri yapın (mesela şurası güzel olmamış orayı şöyle yapsaydın daha iyi olurdu gibi). Bir de çok sertsiniz.
Arkadaş belli ki gerçekleri çat çat söyleyerek bunlarla yüzleşilmesi taraftarı. Buna bence bir şey diyemezsiniz.

Öncelikle 3D yapmayı düşünüyorsan unut. Kendim de 2D'ye yöneldim. 1 yıl boyunca çalışmana bağlı olarak öğrenebilirsin, keza benim hesaplarım da o şekilde. Ama ne olursa olsun tek kişi oyun çıkarmak gerçekten çok zor iş. Yıllar sürecek. Şimdiden kolay gelsin.

Evet 1-2 yılda yapmayı planlıyorum. Belki ekip bulabilirim.

Animasyonların güzel değil zaten, hiç oyun yapmaya girişme.

Yine mi siz? Konularıma gelmeseniz acaba? Her şeye saçma sapan eleştiri yapıyorsunuz sonra kendinize yutturduğunuz kanıtları başka insanlara anlatmaya çalışıyorsunuz.

Aynen hocam çok güzel bir özellik @Arda_Animations'ın da sizi göz ardı etmesi lazım. Ha bir de kendinizi hiç kimseden üstün görmeyin.

Hocam aynen ama dinleyen kim? Göz ardı et'i sevmiyorum. Çünkü merak ediyorum kim ne yazmış diye. kızgın ifadesi daha iyi oluyor bence.

Hayatımda gördüğüm en saçma savunma. Çok gereksizsiniz, lütfen ekşiye yönelin.

:).

Animasyon yapmayı asla bırakma, ama Minecraft animasyonlarını yapmayı bırak. Genel 3D modelleme ve animasyon öğrenmeni çok isterim. Blender'da kendini geliştir.

Evet Minecraft animasyonunda çok gelecek olmadığı için bırakmayı düşündüm. Unreal Engine 4 ve Blender yöneleceğim.

Hocam o yaptığınız animasyonlar gibi animasyonları oyunlara geçirmek bir tık zor olur. Gerçekçi bir oyun için. Çok daha fazla detay olur ama oyun yapmak isteyen bir gruba katılırsanız. Biraz fikir edinirsiniz. Ve acemiliğinizi atarsınız.

Zaten geliştireceğim oyuna geçirmeyeceğim. Bir ekibe katılmayı düşünüyorum zaten. Teşekkür ederim :).
Arkadaş belli ki gerçekleri çat çat söyleyerek bunlarla yüzleşilmesi taraftarı. Buna bence bir şey diyemezsiniz.

Kusura bakmayın da ben "Black plasma studios" veya "electronic arts" değilim. Böyle insanları gömüp sonra "abiğ abiğ hiç yerli animatörğ yko. Abe niye yerli oyun çıkmıyor abe" diyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı