Animasyonlarım nasıl?

Ben beğendim, çekici yere vurmadan önce ufaktan geri gidip güç alma gibi bir şey olursa daha iyi olur.

Örnek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

00:52 saniye.

Tamam.
Ben beğendim, çekici yere vurmadan önce ufaktan geri gidip güç alma gibi bir şey olursa daha iyi olur.

Örnek.

00:52 saniye.

Teşekkürler. 23 Nisanda bir animasyon geliyor.
Çok yavaş ilerliyor ama yapması da zor biliyorum. Fena değil.
Teşekkürler. Geliştiriyorum. Kötü eleştiri yapanlara artık pek kızgın atmayacağım. Oda eleştiri çünkü. Ama az gurur kırmıyor değil.
1618394971641.png

@Sylveon hocam böyle demiştiniz. Ben de açıklamasını yapayım. Bana gelip "berbat" diyen adama tabii ki kızgın atarım. Ya da "hahaha" çünkü bu bir eleştiri değil. Zaten bakarsanız nedenini söyleyip kötü diyenlere kızgın vb. atmıyorum. Zaten şu an sadece kötü deyip geçenlere de kızgın atmıyorum.

Son düzenleme:
Çok kırıcı oldu. Bu konudakilere bakarak söylüyorsanız çok yazık.
güncel kalite: Animasyonlarımı böyle geliştirmeli miyim?
Bu işi güzel yaptığımı düşünüyorum. Gelişeceğim de.

Minecraft animasyonu değil de farklı tarzda animasyonlar yapsanız çok süper olur.
Çok kırıcı oldu. Bu konudakilere bakarak söylüyorsanız çok yazık.
güncel kalite: Animasyonlarımı böyle geliştirmeli miyim?
Bu işi güzel yaptığımı düşünüyorum. Gelişeceğim de.

Yalnız resimler efsane olmuş ellerinize sağlık.

Son düzenleme:
YouTube kanalınızdan diğer işlerinize de göz attım. Genel olarak yapacağım bir yorum var. Bir sahnede birden fazla karakter olduğu zaman biri çok robotumsu hareket ederken odak karakter iyi bir seviyede hareket ediyor. Veya bir karakter bir işi yaparken diğer uzuvları ona ayak uydurmuyor. Bu yüzden çok yapmacık duruyor. Onun dışında emeğiniz ve ilginizi tebrik ediyorum. Hızla ilerliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı