Anime arşivi yapmak mantıklı mı?

İngilizce bilmiyorsan çevirisini kaybetmemek için çok eski serilerin (x < 2000) veya senin için özel olan serilerin arşivini yapabilirsin ama yenileri yapmana gerek yok. Her izlediğin seriyi indirmek hem vakit kaybına hem de masrafa yol açar.

Ama halihazırda izlediğin serileri depolamak yerine gelecekte izleyeceğin serileri önceden yükleyip hem kaliteli hem de akıcı bir şekilde izlemen daha mantıklı olacaktır.

İnternette depolamak bu iş için en mantıklı seçenek gibi görünüyor.

Harddisklerin küçük miktar da olsa, doldukça yavaşladığını biliyorsun. SSD ler ise kapasite yönünden baştan kaybediyor. DVD’ ye kaydedersen de, ileride onları açabilmek için bir DVD okuyucu bulman kolay olabilecek mi bir düşün.

İnternette nerede depolayabilirim.Yardımcı olabilirmisin?

Bana göre zevk meselesi. İzlemesem dahi arşivimin olduğunu bilmem bana mutluluk veriyor. Arşivin fazla büyüdüğünde ise gerçekten içini açtığın anda o güzellik kesinlikle inanılmaz. Tabi ki ücret verilerek sanal depolama satın alınabilir fakat harddisk'te olduğu gibi olmaz.

Ücrete de pek gerek yok aslında. Ben e-posta adreslerimin sonuna 1,2,3... diye rakamlar ekleyerek onlarca Mega hesabı açtım.

Çizgi film seviyorsan neden olmasın?
20 yaşına girdik hala izliyoz hocam.
Aynen.Şuanda 700gb lık anime arşivim var olmadı bi harddisk falan alırım.
Ben de şu anlık pek anime izleyemiyorum, Mega'da 500 GB'ın üzerinde anime arşivim var ileride hepsini indirip izleyeceğim.
Ustam 500gblık mega hesabına paramı veriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…