Anime çizgi filmdir

Anime sizce çizgi film midir?

• Evet

Oy: 55 72,4%
  • Hayır

Oy: 21 27,6%

• Oy verenlerin toplamı
    76
Bu durumda Bakugan'ın, Yu-Gi-Oh!'un, Beyblade vs. anime olmadığını mı iddia ediyorsunuz?
Bu durumda Bakugan'ın, Yu-Gi-Oh!'un, Beyblade vs. anime olmadığını mı iddia ediyorsunuz?
Sayın hocam, hayır tabiki de öyle bir şeyi iddia etmiyorum kendi çapımda küçük bir yorum 🙃
Her anime çocuklara uygun olmayabilir, ben o tür animeleri kastettim. Yazımım yüzünden genel olarak algılanmış, kusura bakmayın.

Ayrıca buna da katılıyorum çok doğru:
Anime tabii ki bir çizgi filmdir. Bunu bir insan neden reddeder ki? Anime ile çizgi dizilerin bir farkı yoktur. Bazıları der, "Kan var kanka şiddet var seks var." Bu bir anime olmayan çizgi dizi bir yapımda da olabilir.

Çocuklar için yapılan anime de olabilir, büyükler için de yapılan anime olabilir. Aslında bu durum sadece animeyle alakalı bir durum değil. Bir çizgi dizi yapımı da çocuklara özel olabilir veya olmayabilir, normal yapımlarda da böyle. Animenin hiçbir farkı yok çizgi dizilerden. Sadece Japon tarzıyla yapılan çizgi dizilere anime denir, bir kesim sadece bu türe ilgi duyar. O yüzden "Ben çizgi dizi izliyorum." yerine "Ben anime izliyorum." der.

Ve ben de çizgi film izliyorum; Adventure Time, Esrarengiz Kasaba... 🙂

Çizgi filmden ayrı tuttuğuna göre anime'nin çizgi film olmadığına inanıyorsun herhalde?
Bak arkadaşım, anlamıyor musun. Çizgi Filmden ayrı tutmuyorum, O da çizgiden oluşuyor. Hitap ettiği kesimler farklı Çizgi film demek yerine anime demek daha mantıklı. Her hafta millete bunu anlatıyoruz inatla anlamıyorsunuz.

Bak arkadaşım, anlamıyor musun. Çizgi Filmden ayrı tutmuyorum, O da çizgiden oluşuyor. Hitap ettiği kesimler farklı Çizgi film demek yerine anime demek daha mantıklı. Her hafta millete bunu anlatıyoruz inatla anlamıyorsunuz.

Bir bak bakalım başlıkta yaş hitapı içeriyor mu? Anime'nin çizgi film olup olmadığı hakkında konu açıldı ki zaten çizgi filmdir bunun aksini kimse iddaa edemez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı