Anime çizimi yapmak

rin_0017

Decapat
Daha fazla  
Şöyle ki anime çizim başlığına değinmek isterken bu başlığın üzerinden bir konunun izahını dile getirmek üzere kendi çapımda anime realism stilinde çizimler üreterek portre halinde geliştirerek teknikleri güncelleyip döküyorum buraya kadar normal makuldur fakat kendi çapımda kısır döngünün bir kitlesine kapılıp algoritmadan daha doğrusu destekleme eylemiyle beraberinde geri kalıyorum bir başka deyişle absürtlük ibaretine kendini imgeleyen insanların üst düzeye çıkarılmasını egzistansiyalizm buluyorum, ve tamamenlikle sitem bayrağını çekmekte sesini etkileyecek bir husus, ve ben bunun kısır döngüsünü kırıp kendimi en üst düzeye koyup ön plana çıkartmak istiyorum, bunun beraberinde beni destekleyecek ve ben onları destekleyecek tayfaya nereden rastlayabilirim? Kelimenin tam anlamıyla program veya platform öneriniz var mıdır, daha doğrusu DC aklımı çeliyor fakat ortam ne kadar güvenilir bir o kadar da kolay ikna olamıyorum, ve iyicene tatmin olup kalıcı kararların yanında kalmak isterim, bu konu üzerinde kimin herhangi ileri görüşlü bir fikri varsa dile getirebilir, getirirsede tüm kalbimle teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram veya tiktok en mantıklı seçenek olur. Tiktok'tan nefret etsem de buna ne uygunu o sanırım, instagram'da gelişmen daha zor olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı