Anime editleri için kullanılacak program önerisi

Semih02

Picopat
Daha fazla  
Ben anime editleri yapacağım. Ve kullanacağım programlar Premiere ve After Effects. Hangisi ile başlamak en iyisi olur?

After Effects kullanımının çok daha kolay olduğunu düşünüyorum. Freelancer tasarım&grafik işleriyle uğraşıyorum. After Effects efektleriyle, kullanım kolaylığıyla ve animasyon paketleriyle olsun çok rahat işinizi görecektir diye düşünüyorum.

After Effects kullanımının çok daha kolay olduğunu düşünüyorum. Freelancer tasarım&grafik işleriyle uğraşıyorum. After Effects efektleriyle, kullanım kolaylığıyla ve animasyon paketleriyle olsun çok rahat işinizi görecektir diye düşünüyorum.
After Effects ve kullanım kolaylığı mı? Alakası bile yok.

Ben anime editleri yapacağım. Ve kullanacağım programlar Premiere ve After Effects. Hangisi ile başlamak en iyisi olur?
Ne tür çalışmalara yapacaksın? Örnek olarak paylaşabileceğin şeyler var mı? Ona göre tavsiyede bulunabilirim.

Ne tür çalışmalara yapacaksın? Örnek olarak paylaşabileceğin şeyler var mı? Ona göre tavsiyede bulunabilirim.

Tabii ki ilk başta kullanımı zor gelecektir. Şöyle diyeyim After Effects'i kullanmayı öğrenmenin Premiere'i öğrenmekten daha kolay olacağını düşünüyorum. Başlangıç için tavsiye edebileceğim Camtasia ve Sony Vegas var.

Ne tür çalışmalara yapacaksın? Örnek olarak paylaşabileceğin şeyler var mı? Ona göre tavsiyede bulunabilirim

Bir link var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani genellikle [avm] projeleri olacak.

Son düzenleme:
Bir link var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani genellikle [avm] projeleri olacak.

Vegas yeterli bunun için. After Effects gerekebilecek bir kaç yer var sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı