Anime fotoğrafı tatlı mı?

Bu "yuri" fotoğrafı tatlı mı?

  • Evet (erkeğim)

  • Hayır(erkeğim)

  • Evet (kadınım)

  • Hayır (kadınım)

  • Evet (diğer)

  • Hayır (diğer)


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba neden bu resim diye soruyorum? Başka bir cisim olsaydı sonucumu değiştirirdim . Neden arşa çıktı anime sevdası anlamadım.
Bilmem, ve ne anime sevdası Allah aşkına? Kızların genelde bu tarz fotoğraflara iğrenç dediğini gördüm. bende erkeklerin mi yoksa kızların mı bu tarz fotoğrafları sevip sevmediğini görmek için böyle bir anket açtım. Anime sevdası ile bir alakası yok.
 
Bilmem, ve ne anime sevdası Allah aşkına? Kızların genelde bu tarz fotoğraflara iğrenç dediğini gördüm. Bende erkeklerin mi yoksa kızların mı bu tarz fotoğrafları sevip sevmediğini görmek için böyle bir anket açtım. Anime sevdası ile bir alakası yok.

Kızlar yuri sevmez yaoi sever. Yatakta birbirleri ile savaşan erkekleri okumayı, görmeyi ve izlemeyi severler.

Yuri'ye iğrenç demeleri normal.
 
Acaba neden bu resim diye soruyorum? Başka bir cisim olsaydı sonucumu değiştirirdim. Neden arşa çıktı anime sevdası anlamadım.
Anime kültürü çok uzun süredir olan bir kültür. Türkiye'de çok yaygın bir kesim izliyor. Japonya'da üretilmiş her anime ve manga'nın Türkçe çevirisine rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Yeni çıkan seriler ise çok hızlıca çevriliyor. Özellikle Japonların kalıplaşmamış hayal gücü, konuların detaylı oluşu ve kendine has işleyiş tarzı, özgün karakterler ve her kitleye hitap edecek özgün hikayelerle birçok klasmandan öne geçiyor. Ön yargı ile yaklaştığınız için bu sonuca varmış olabilirsiniz. Sevmek zorunda değilsiniz ancak saygı duymanız gerekli. Anime ile ilgisi olan kişileri göz ardı edebilir, anime ile ilgili olmayan konulara girmeyebilirsiniz. Iyi günler dilerim.
 
Kısaca kötü. Beni cezbetmiyor çünkü zevkler farklı. Küçükken Tsubasa, beyblade gibi animeleri bile izlemezdim. Tasarımlar beni itiyor. Daha önemlisi kocaman harflerle çöp.

Herkesin hür düşüncesi. 👌
 
Cinsiyet seçeneklerini görünce kızlarsoruyor.com sitesine redirect edildim zannettim. URL bölümünü üç kere kontrol ettim.
 
samuray jack.jpg


Samuray Jack daha tatlı.
 
Acaba neden bu resim diye soruyorum? Başka bir cisim olsaydı sonucumu değiştirirdim. Neden arşa çıktı anime sevdası anlamadım.

Nereden çıktı bu anime haterliği anlamadım.

Bir insanın sevdiği bir şeye laf ederek sevdiği bir şey ile ilgilenmesi ile bir kimseyi aşağılamak ve küçük düşürmek.

Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. İstemiyorsanız göz ardı edin anime izleyicilerini vs Pp'lerini anime yapan kişileri. Anime başlığı olan konulara girmeyin olsun bitsin.

Örnek olarak beni göz ardı edin, Pp'de anime var, bir Fansub'da görevliyim göz ardı edin beni, benim sizi edeceğim gibi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı