Anime izlenir mi?

İlk olarak One Piece ile başlayan Alfa'dır. Ayrıca ben ilk Saiki K sonra AOT ilk sezonda bıraktım. Sonrasında şuan Death Note izliyorum. Saiki K akıyor acayip iyi bir Anime bence. Death Note hikayesi biraz daha soluk ve cansız gidiyor ama Saiki K biraz daha iyi gidiyor.
 
Kaliteli olursa izlenir. Eskiden hentai izlerdim ama aklımda kalmadı hiçbiri. Ulusal olarak ülke başkanlarınca yapılan anlaşmalarda kabul edilmiş bir kural olarak, başlangıç için anime önerisi death note'tur
Şey izlesene "kanojo x kanojo x kanojo" vardı ya da "amanee" vardı onlar da iyi aslında.

Otome hime ve otome dori gibi alternatiflere de bakabilirsin.
 
Anime izleyen ama anime kitlesinden nefret eden birisi adına konuşuyorum.
İzlenir ama shonen bir bataktır. Ayni hikaye kalıbında 50 tane anime izleyip hâlâ beğenmeye devam edenleri anlamıyorum. Naruto bitirdim, fena değildi ama güzel de sayılmazdı. Demon slayer bitirdim. Tam anlamıyla abartı. Hikayesi tam anlamiyla kalıp yani ufacık bir özgünlük bile yok. Fmab bitirdim. Abartıldığı kadar yok ama güzel. 100 bölüme kadar One piece izledim. Yok neymiş 300'den sonra açılıyormuş. 300 bölüm saçmalık izledikten sonra ne anladim ben o işten. Shonen izle, ama sadece 1-2 tane. (shonen: Ana karakterin başya güçsüz olup sonradan içinde bulunan saklı güçleri ortaya çıkarıp günün kahramanı olması. Ucuz senaryo)

Anime kitlesine bulaşma. Her yönüyle toxic. Marvel fanları bile bunlardan daha akıl mantık sahibi. Sevdiğim animelerden kitleleri sayesinde soğumuşlugum var. Bu dediklerime uyduğun sürece hoş bir deneyim elde edersin.
 
Bu konuyu neden bir anda ilgi gördü anlamadım. Neler yazdığımı hatirlamiyorum ama eğer "UwU şu benim karım şu benim kocam" tarzı şeyler yapmayacaksanız izleyin. Bana kalırsa JoJo, One Piece, Gintama, Cowboy Bebop goat serilerdir. Yeni nesil shounen serilerin %95'i çöp bu arada. Ben de saldım artık izlemiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı