Anime İzleyenler Yasaklanmalı Denmek İstenmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Direkt olarak ayrımcısınız demedim fakat böyle bir soruyu düşünmek bile ilginç. İnsanları "animeci" diye ayırmak nedir? Onları neden farklı görüyorsunuz? Böyle bir gruplandırma yapıp üzerine de böyle bir soru soruyorsunuz ve hiçbir görüş belirtmiyorsunuz. Bu durumda ayrımcı gibi duruyorsunuz. Sıradan biri, onları farklı görmeyi düşünmezdi bile. Üzerine vakit harcayıp bir de konu açmışsınız. Görüşünüzü açıklamayıp ortaya da tartışmalı bir soru atmak sizin suçunuz.

Eki Görüntüle 947791

Konu kilitlenmeseydi de muhtemelen 10-20 sayfa daha benzer yorumlar gelecekti çünkü konuda aktif değildiniz.
Konu sahibinin amacı farklı olabilir ama normal şartlarda sadece bir soru sormuş. Belki de öyle bir amacı yoktu. Moderatör ve yönetim kadrosunun bu tarz tartışmalara bile girmemesi gerekir bence. Evet, soru tarzında bir yönlendirme de var. Yine de konuya bakınca bu kadar keskin bir cevap verilmemeli diye düşünüyorum. Sizin yorumunuz da konuyu bir yöne doğru yönlendirme yapıyor. Öyle bir algı varsa bile umursamadan geçmek lazım bence. Sizinle hiç tartıştığımızı da hatırlamıyorum. Bunu dostane bir yorum olarak görmenizi umarım.

Anime izleyen kişilere "animeci tayfa" denmesi konusunda da bir sorun göremiyorum. Hakaret ya da başka bir şey yok. "Anime izlemeyen tayfa" demekten bir farkı yok.
 
Attığın öneriyi insanlar yorumlayınca onu düşünmüş. Çok sade yazmışsın ki gerisi okurun bilinçaltında tamamlanmış.
 
Son düzenleme:
Türkçemizi düzgün kullanman lazım, kendini ifade edemiyorsun. Ayrıca açtığın konunun ifade edilecek herhangi bir yanı olduğunu düşünmüyorum, saçma bir konu. Bu tarz yanlış anlaşılmalar yaşarsın dikkat etmezsen.
 
Aklıma dün Technopat'ı birebir kopyalayan forumdaki "anime çok güzel" adlı üye geldi.
Screenshot_2.png
 
Peki neden?
''Animeciler yasaklanmalı, şu X sebepten dolayı.'' şeklinde belirtmiyorsun ki, insanların ne demesini bekliyorsun?
Yanlış anlaşılmayı çözmek için konu açıyorum, yine yanlış anlaşılıyorum. Ben yasaklanmalı diye bir şey demedim, demedim. Sadece anket gibi bir şey yapmak istedim. Kimin kalbini kırdıysam da özür diliyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı