HasanMucahit Decapat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar az önce Bnha'nın 4.sezonunu bitirdim daha öncesinde de hxhve seven deadly Sinsi'i bitirmiştim yine bu tarz animeler önerebilir misiniz bana? Ana karakterin çok güçlü olduğu falan ecchi de olsa azcık tadından yenmez seven deadly dins gibi.
Arkadaşlar az önce Bnha'nın 4.sezonunu bitirdim daha öncesinde de hxhve seven deadly Sinsi'i bitirmiştim yine bu tarz animeler önerebilir misiniz bana? Ana karakterin çok güçlü olduğu falan ecchi de olsa azcık tadından yenmez seven deadly dins gibi.
Aly Joseph Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #2 Seven Deadly'nin yeni sezonu geldi, izlemelisin
HasanMucahit Decapat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #3 Aly Joseph dedi: Seven Deadly'nin yeni sezonu geldi, izlemelisin Genişletmek için tıkla... Ne zaman geldi yahu? Bakmamıştım baktım şimdi evet 5. sezonu çıkmış ama yine de anime önerin izlerim ben bunu bir çırpıda.
Aly Joseph dedi: Seven Deadly'nin yeni sezonu geldi, izlemelisin Genişletmek için tıkla... Ne zaman geldi yahu? Bakmamıştım baktım şimdi evet 5. sezonu çıkmış ama yine de anime önerin izlerim ben bunu bir çırpıda.
Aly Joseph Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #4 HasanMucahit dedi: Ne zaman geldi. Genişletmek için tıkla... Tam zamanı bilmiyorum, Netflix de var.
HasanMucahit Decapat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #5 Aly Joseph dedi: Tam zamanı bilmiyorum, Netflix de var. Genişletmek için tıkla... Hocam Netflix'te derken tanrıların müthiş gazabından mı bahsediyorsunuz? İzledim ben o sezonu.
Aly Joseph dedi: Tam zamanı bilmiyorum, Netflix de var. Genişletmek için tıkla... Hocam Netflix'te derken tanrıların müthiş gazabından mı bahsediyorsunuz? İzledim ben o sezonu.
Aly Joseph Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #6 HasanMucahit dedi: Hocam Netflix'te derken tanrıların müthiş gazabından mı bahsediyorsunuz? İzledim ben o sezonu. Genişletmek için tıkla... E o son sezon değil mi? Hay Allah ben öyle biliyordum.
HasanMucahit dedi: Hocam Netflix'te derken tanrıların müthiş gazabından mı bahsediyorsunuz? İzledim ben o sezonu. Genişletmek için tıkla... E o son sezon değil mi? Hay Allah ben öyle biliyordum.
A Agarwaen3 Decapat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 639 Çözümler 3 23 Ocak 2021 #7 Tek izlediğim Attack on Titan var onu önerebilirim
Aly Joseph Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #8 Agarwaen3 dedi: Tek izlediğim attack on titan var onu önerebilirim Genişletmek için tıkla... Onun son sezonu ondan eminim .
Agarwaen3 dedi: Tek izlediğim attack on titan var onu önerebilirim Genişletmek için tıkla... Onun son sezonu ondan eminim .
froxz Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #9 Attack on titan kesinlikle tavsiye ederim hocam. Ecchi olmasa bile gerçekten izlemeniz gereken bir animedir 4.sezonuda çıktı.
Attack on titan kesinlikle tavsiye ederim hocam. Ecchi olmasa bile gerçekten izlemeniz gereken bir animedir 4.sezonuda çıktı.
A Agarwaen3 Decapat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 639 Çözümler 3 23 Ocak 2021 #10 Aly Joseph dedi: Onun son sezonu ondan eminim . Genişletmek için tıkla... Evet şu an son sezonu yayınlanıyor, her pazar günü bir bölüm. Efsane gerçekten. İzlediğim ilk anime ve animelere olan ön yargımı kırdı.
Aly Joseph dedi: Onun son sezonu ondan eminim . Genişletmek için tıkla... Evet şu an son sezonu yayınlanıyor, her pazar günü bir bölüm. Efsane gerçekten. İzlediğim ilk anime ve animelere olan ön yargımı kırdı.