Anime önerisi

Çalıkuşu

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
950
Yer
Paradis Island
Şu an 3 anime bitirdim. Sırasıyla bunlar Attack on Titan, Boku No Hero Academia ve en son izlediğim Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Aralarında en çok sevdiğim AOT oldu sonra FMAB en son BNHA.
AOT ve FMAB sevmemin sebebi hikayelerinin güzel olması ve aksiyon sahnelerinin beni benden alması. BNHA'de tabii aksiyon sahneleri güzeldi ama hikaye bakımından diğerlerine göre daha mahrumdu.
Bende sizden anime önerilerinizi bekliyorum. Aralarında eminim bunu da izlemelisin dedikleriniz vardır. Hikayesi güzel ve aksiyon dolu olursa sevinirim :)

NOT: Ecci önermezseniz sevinirim. Çizim bakımından AOT ve FMAB'a benzerse bayağı güzel olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Jujutsu Kaisen olabilir her ne kadar abartıldığını düşünsem de aksiyon aradığın için öneriyorum.
Great Pretender: Bence kesinlikle izlemelisin konusu dolandırıcılıkla alakalı ve stüdyosu AOT'un ilk 3 sezonunu yapan stüdyo.
One Punch Man'i de izleyebilirsin ilk sezonun savaşları ve komedisi iyi ama 2. sezon pek de iyi değil.
 
Uzun animeli olarak Black Clover öneririm(ana karakter çok bağırıyor 20 bölüm dayanırsan gerisi kolay olur). Ecchi konusunda bende katılıyorum o dediğine, ama emin ol izleyeceğin animelerin %90ı 1 defa bile olsa ecchi içeriyor, yapacak bir şey yok, ben ecchi gördün mü alt+F4 çakıyorum uğraşmıyorum.
Mesela önerdiğim animede 1 tane cadı kadın var eğer onun giyim tarzı seni rahatsız ediyorsa izlemeyi bırakabilirsin.

Demon slayer öneririm, ama sonraki sezonu çok merak edersin o yüzden 2, 3 yıl sonra izle bence.
 
Şu an 3 anime bitirdim. Sırasıyla bunlar attack on titan, boku no Hero academia ve en son izlediğim fullmetal alchemist: Brotherhood. Aralarında en çok sevdiğim aot oldu sonra fmab en son bnha.
Aot ve fmab sevmemin sebebi hikayelerinin güzel olması ve aksiyon sahnelerinin beni benden alması. Bnha'de tabii aksiyon sahneleri güzeldi ama hikaye bakımından diğerlerine göre daha mahrumdu.
Bende sizden anime önerilerinizi bekliyorum. Aralarında eminim bunu da izlemelisin dedikleriniz vardır. Hikayesi güzel ve aksiyon dolu olursa sevinirim :)

Not: ECC'i önermezseniz sevinirim. Çizim bakımından aot ve Fmab'a benzerse bayağı güzel olur.

Kesinlikle death Note izlemeni öneririm animeye yeni başlamışlar için harika olacaktır. Bir de Hunter X Hunter ve Tokyo Ghoula bakabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı