Anime önerisi

  • Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 63
  • Görüntüleme 3B
Selamünaleyküm arkadaşlar. Bir süredir anime listesi yapıyordum fakat sadece birkaç tanesini izleyebildim. Yazıklarımın konusu sanırım genel olarak benzer ama tam emin değilim. Önce izleyipte sevdiğim animeleri söyleyeyim, daha sonra yaptığım listeden neleri izlemem gerektiğini söylerseniz daha iyi olur. Eklemek istediğiniz şeyler de olursa beklerim, genel olarak romantik seviyorum.

İzledikleyip sevdiklerim.
  • hello world
    [*]
    horimiya​
    [*]Your name.
    [*]Weathering with you.
    [*]Higehiro
    [*]My dress up darling
Listemdekiler.
  • classroom of the Elite.
    [*]Shikimori is not just a cutie.
    [*]My little Monster.
    [*]Waiting in the summer.
    [*]To love ur.
    [*]Love is war.
    [*]Lull in the sea.
    [*]Bunny girl senpai.
    [*]Scums wish.
    [*]Oresuki
    [*]Oneroom
    [*]Quintassial quintuples.
    [*]No rin.
    [*]Tsugumono
    [*]Nisekoi
    [*]When supernatural battles becomre commonplace.
    [*]Redo of healer.
    [*]Gekkan shojo.
    [*]Seiren
    [*]Love is like a coctail.
    [*]Absolute Duo.
    [*]Engage kiss.
    [*]Arifureta
    [*]Lycois recoil.
    [*]My step mum daugther is ex.
    [*]Kimi no todoke.
    [*]Tomodachi Game

Hocam anladığım kadarıyla kısa animeleri seviyorsunuz çok anime mi bilmem ama YT de glichtale diye bir anime var Undertale oyununun devamı gibi ilk bölüm çizimleri kötü ama sonradan güzellişiyor.
 
Okurken zevk alamıyorum. Hareketli görseller anlaşılabilirliği arttırıyor benim için. Tamamlanmıştan kastın piyasaya çıkmış mı demek istiyorsun. Anime kültürünü pek bilmiyorum kusuruma bakma. Sadece aradığım tarzda bir şeyler bulmak istiyorum.

Mangaları tamamlanmış yani bitmiş durumda ama animeleri yarım yamalak çoğuna ikinci hatta üçüncü sezon gelmesi gerek diyorum. Çoğuna da gelmez bu saatten sonra. O yüzden animeyi izleyip devamını mangadan tamamlamanı öneriyorum. İstediğin romantizm tadını anca o şekil alırsın. Öteki türlü romantizm diye izlediğin çoğu animede ağzına bir parmak bal çalmış olacaksın sadece.

İlk mesajda önerdiğim Clannad, Toradora ve Relife'ta (relifetan tam emin değilim onu not düşeyim) bu yarım yamalaklık muhabbeti yok. Ona dikkat ederek önermeye çalışmıştım.

Tam romantizm sayılmaz ama Akatsuki no Yonayı da izlemeni öneririm. Çok güzel animedir. Bunun da sıkıntısı diğerleri gibi yarım bitiyor ama değer izlemeye. İkinci sezonunun gelmesini en çok istediğim anime diyebilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı