Anime önerisi

Daha fazla  
YKS'ye son 6 ay kaldı. Sınava girip üniversite de şunları izlemeyi düşünüyorum. Listeye ekle çıkar yapılır mı yoksa iyi bir liste mi?

Anime listesi:

Blue Lock.
Hunter x Hunter.
Jujutsu Kaisen.
Chainsaw Man.
Demon Slayer.
Koutetsujou no kabaneri.
Steins; gate.
Re: Zero.
Vinland Saga.
Solo Leveling.
One Piece.
Bleach.

Anime denince akla gelecek neredeyse bütün hepsini yazmışsınız zaten =D hiç izlemediyseniz Attack on Titan eklenebilir. Sıralama olarak ise 1. Attack on Titan, 2. Demon Slayer 3. Hunter x Hunter olurdu benim tercihim.

YKS'ye son 6 ay kaldı. Sınava girip üniversite de şunları izlemeyi düşünüyorum. Listeye ekle çıkar yapılır mı yoksa iyi bir liste mi?

Anime listesi:

Blue Lock.
Hunter x Hunter.
Jujutsu Kaisen.
Chainsaw Man.
Demon Slayer.
Koutetsujou no kabaneri.
Steins; gate.
Vinland Saga.
Solo Leveling.
One Piece.
Bleach.

Liste güzel ama ona bir de aot eklemelisin bir de One Piece'yi bitirebileceğinden emin misin :D Tokyo ghoul da sevebilirsin.

Dostum One Piece öneririm ama Wit Stüdyo seriye baştan remake yapacağı için onu izlemeni öneririm yoksa şu an ki güncel animesi akıcılığı ses efektleri falan valla çekilmez o yüzden remake i bekle. Bir de Gintama’yı da eklemelisin bence

Anime listesi:

Blue Lock.
Hunter x Hunter.
Jujutsu Kaisen.
Chainsaw Man.
Demon Slayer.
Koutetsujou no kabaneri.
Steins; gate.
Vinland Saga.
Solo Leveling.
One Piece.
Bleach.

Jujutsu Kaisen ve Demon Slayer biraz yarıda kalmış en sonlara bırak bence 2025'te vs. gelecek bölümleri. (Demon Slayer'ın filmi 2025'te gelecek)

Attack on Titan, Fate/Zero, Fate/Stay Night Unlimited Blade Works, Code Geass, Monster, 86, Ergo Proxy, Dororo, Evangelion, Youjo Senki, Castlevania, Akame ga Kill!.

Hepsi iyi seriler, özellikle Fate serisini şiddetle öneririm. Zero>UBW>Heaven's Feel şeklinde izlemenizi öneririm.

Son düzenleme:
ilk önce izlemediysen kesinlikle Death Note ondan başka izleyebileceğin bence
Attack On Titan, Black Clover, Code Geass, Tokyo Ghoul, Fullmetal Alchemist, Baki, Naruto, One Punch Man, Cowboy Bebop, Gintama, Monster, Jojo's Bizarre Adventure, Dr Stone.
Ve kitlesi yukarıdakiler kadar büyük olmasada underrated olduğunu düşündüğüm Initial D, Moriarty The Patriot, Tomodachi Game.
Yazdığın animelere göre bunları beğenebileceğini düşünüyorum, biraz fazla oldu ama sen istediğin gibi seçersin içinden.

Anime listesi:

Blue Lock.
Hunter x Hunter.
Jujutsu Kaisen.
Chainsaw Man.
Demon Slayer.
Koutetsujou no kabaneri.
Steins; gate.
Vinland Saga.
Solo Leveling.
One Piece.
Bleach.
Cowboy bebop ekle oraya bakayım pişman olmazsın.

Anime listesi:

Blue Lock.
Hunter x Hunter.
Jujutsu Kaisen.
Chainsaw Man.
Demon Slayer.
Koutetsujou no kabaneri.
Steins; gate.
Vinland Saga.
Solo Leveling.
One Piece.