Anime site önerisi

Persendirian

Hectopat
Katılım
17 Ekim 2019
Mesajlar
736
Çözümler
5
Türk anime artık tozunu kaçırdığını düşünüyorum bozuk Player'lar hadli hadsiz çevirmen grupları ve insanı hayattan bezdiren Could fire hataları insan doğrulaması vs. artık bu siteden soğudum. turkanime.net kadar geniş yelpazeli ve Mobile uygun yeni bir anime izleme platformu arıyorum. Birkaç tane baktım çevirmen veya Player değiştirirken aynı sayfa içi yapan bulamadım Türkçe izleyebileceğim bildiğiniz var mı?
 
Türkçe izlemeniz şart değilse Crunchyroll var.
 
Türk anime artık tozunu kaçırdığını düşünüyorum bozuk Player'lar hadli hadsiz çevirmen grupları ve insanı hayattan bezdiren could fire hataları insan doğrulaması vs. artık bu siteden soğudum. turkanime.net kadar geniş yelpazeli ve Mobile uygun yeni bir anime izleme platformu arıyorum. Birkaç tane baktım çevirmen veya Player değiştirirken aynı sayfa içi yapan bulamadım Türkçe izleyebileceğim bildiğiniz var mı?

Dafflix ve Dizilla'dan izleyebilirsiniz. Çok geniş bir yelpaze sunmasalar da birçok anime mevcut. Telefonumda sorunsuz izliyorum.

Dizilla fazla önermem art arda 3 reklam geçiyorsun, dafflix kullanıyorum memnunum.
 
Turkceanimeizle siteside iyidir de ben çevirilerinden memnun kalmıyorum pek.
Turkceanimeizle siteside iyidir de ben çevirilerinden memnun kalmıyorum pek.

Turkanime sitesinde disqus ta 3 hesabımla ban yedim.O konuya sinir oluyorum hala.
 
Reklam pek sevdiğim bir şey değil sıbnet gibi güzel Playerı bırakma sebebim reklam animeleri Operadan izliyorum. Türkçe dışında izleyemem manga okurken bile aşırı zorlanıyorum Türkçe olmadığında. Dafflix ve tranime deneyeyim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı