Anime'ye başlamak için önerilerim

Beyefendi benim bunu deme sebebim dün bir Instagram postu görmüş olmam, animeciler ban yesin mi diye sorulmuş. Yorumları okuyorum animeler çocuk filmidir boştur vs. ayrıca bana internetten bulup kendiniz biliyormuş gibi bilgi vermeyin.

1) Animeler çocuk filmidir diyenlere triggerlanıp böyle mantıksız bir şey söylemen gerekmiyor. Tamamen aynı kafa yapısının özelliklerini göstermişsin her ne kadar kanser kitleden olmadığını söylesen bile. Ha animeye çocuk filmi diyenler ha anime şiddet içeriyor çocuklar için değil diyenler. Zihin olarak pek bir fark yok.

2) İnternetten değil bizzat kendim biliyorum ve yıllardır anime izlediğim için biliyorum.
700+ anime izlemiş biri olarak bir zahmet bileyim, değil mi?
 
Beyefendi neye sinirlendiğini umursamıyorum eğer insanlara tavsiye vereceksen gidip kendi konunu aç lütfen, benimkini rahat bırak, tavsiye vermek için açtım insanlarla tartışıyorum gram keyfim kalmadı, herkes aynıymış gibi “KiTlEsİ ApTaL YhA sjSjSjsJ” diyerek harbiden senden uzaklaşma isteğimi de harladın mantıksız konuşmuyorum sen mantıksız algılıyorusun görüşmemek dileği ile iyi geceler.

1) animeler çocuk fil midir diyenlere triggerlanıp böyle mantıksız bir şey söylemen gerekmiyor. Tamamen aynı kafa yapısının özelliklerini göstermişsin her ne kadar kanser kitleden olmadığını söylesen bile. Ha animeye çocuk filmi diyenler ha anime şiddet içeriyor çocuklar için değil diyenler. Zihin olarak pek bir fark yok.

2) internetten değil bizzat kendim biliyorum ve yıllardır anime izlediğim için biliyorum.
700+ anime izlemiş biri olarak bir zahmet bileyim, değil mi?
 
Beyefendi neye sinirlendiğini umursamıyorum eğer insanlara tavsiye vereceksen gidip kendi konunu aç lütfen, benimkini rahat bırak.

Sinirlenmedim ki. Sen öyle algılıyorsun. Ben senin animeler hakkında yanlış yazdığın bir cümleyi düzeltmek istedim ki bunu yapmak zorundayım çünkü insanlara animeyi yanlış lanse ediyorsun. Nasıl ki animeler çocuklar içindir diyenler yanlış bir düşüncedeyse, aynı şekilde animeler çocuklar için değildir diyen de yanlış bir düşüncededir. Bunun doğrusu "anime herkese hitap edebilecek bir eser" demek gerekir. Aynı sinema filmleri gibi. Sinema filmlerinde nasıl ki +18 düzeyde olanlar varsa aynı şekilde herkese hitap edebilecek aile filmleri de var. Anime bu olaydan farklı değil. Birkaç tane kan ve vahşet içerikli sinema filmi izleyip sonra kalkıp da sinema filmleri çocuklar için değildir demek ne kadar mantıksız geliyor kulağa değil mi? Ben bunu anlatmaya çalıştım. Aşırı rahatsız olduysan profilime girip "göz ardı et" butonuna tıklayabilirsin benim için hiç ama hiç sıkıntı değil. Ama animeler hakkında yalan yanlış konuşmana müsade edemem hiç kusura bakma.

Herkes aynıymış gibi “KiTlEsİ ApTaL YhA sjSjSjsJ” diyerek harbiden senden uzaklaşma isteğimi de harladın.

Ben böyle bir şey yazmadım. Nereden uydurdun? Ben spesifik bir animenin kitlesini hedef alıp herhangi bir şey söylemedim. "Animeler çocuklar içindir" diye cümle kuranların aynı kafa yapısını "animeler çocuklar için değildir +18 şeyler var" diyerek göstermene tepki gösterdim ve oraya "animeler sadece çocuklar için değildir" şeklinde "sadece" kelimesini kullanman gerektiğini yazdım. Saçma sapan bir alınganlık yapman için herhangi bir sebep yok.

Mantıksız konuşmuyorum sen mantıksız algılıyorusun.

Olmayan bir şeyi algılayamam.
 
Ben no Game no Life ile başlamıştım zaten yarıda bitiyor anime tek solukla bitirdim sonra hxh izledim direk 4-5 ay sürmüştü bitirmem özellikle böceklerle falan uğraşıyorlardı aşırı sıkmıştı beni ama çok güzel anime kötülemiyorum nanatsu no taizai izlediydim 2-3 tane daha izlemiştim şu anda da bnha izliyorum çok animeci değilim ama arada bir izlerim.
 
Ben No Game No Life ın ilk bölümünü izledim beni sarmamıştı seni sarmış anlaşılan.
Ben no Game no Life ile başlamıştım zaten yarıda bitiyor anime tek solukla bitirdim sonra hxh izledim direk 4-5 ay sürmüştü bitirmem özellikle böceklerle falan uğraşıyorlardı aşırı sıkmıştı beni ama çok güzel anime kötülemiyorum nanatsu no taizai izlediydim 2-3 tane daha izlemiştim şu anda da bnha izliyorum çok animeci değilim ama arada bir izlerim.
 
Tokyo Ghoul Ve Sword Art Online adlarının geçmemesi beni üzdü izlenmeye değer animeler. Genel olarak ilk sezonlarını öneririm. Birkaç sezondan sonra saçmalamaya başlayabilıyorlar. Death Parade de tarzını sevebilecek olana hoş bir anime.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı