Animecileri sevmiyorum

Linç mi? Destekliyorum kardeşim seni. Reisimiz(!)

Bu animeyi niye bu kadar gözde büyülttüklerini de anlayabilmiş değilim ek olarak. O kadar izleyecek şey varken anime mi izlenir yahu?

Özellikle anime izlediklerini size belirtmeye çalışırlar. Bunun havalı olduğunu düşünen bazı şahıslar da vardır. Anime sevdası belli bir zaman sonra Japonya sevdasını da tetikler.
En azından bana gelen tipler böyle. Genellemek çok istemem.

Film izler gibi sadece anime izleseler neyse. Fancilik yapiyorlar. Hangi James Bond filmine bu kadar fan duygusu besledim bilmiyorum. Animeciler herkesi kendinen yapmaya calisiyor.

Animeci arkadaslar, siz bu tipleri seviyor musunuz peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisine saygıları yok ki en başta, bizi sevseler ne olur? @rofl

110'un üstünde anime izledim ve 30'un üstünde manga-webtoon bitirdim. LoL'de ve sayacağın birçok oyunda senin elonda eğlenmeye giriyorum. Şimdi köşene çekilip ben nerede hata yaptım diye düşünürken Youtube üzerinden eğitici videolar izleyerek başkalarına çamur atmak yerine oyunu oynamayı öğrenebilirsin

Kendisine saygıları yok ki en başta, bizi sevseler ne olur? @rofl
Böyle genelleme yapmanız yanlış. Anime seven 3-4 arkadaşım var ve hepsinin kendisine saygısı var. Normal insanlar bizim gibi. Sizin bahsettiğiniz kişilerin böyle olmasının sebebi anime izlemeleri değil. Onların zaten ruhları hastalıklı, değişik insanlar. Her anime izleyen böyle olacak diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…