Animecileri sevmiyorum

Animeler keyif aracıdır. Keyif aracını hayatına benimsemiş, waifum var, husbandım var, bende otakuyum artık, Nippon'a gidicem diye gezenler tam olarak sizin anlattığınız insanlardır. Lütfen animeleri sadece keyifli vakit geçirmek için kullanalım. Tamam anime kızlarının gerçek olmasını hepimiz istiyoruz ama değiller maalesef.

Mesajım biraz yanlış anlaşılmış, benim demek istediğim anime izleyip anlamsız davranışlar yapıp saçma sapan davrananlar içindi. Yoksa anime izleyene bir şey dediğim yok, kişisel tercih. İzleyebilir ama ben izlenmesini gereksiz görüyorum. Benim düşüncem bu yöndedir.

Uzak Doğu kültürüne ait eleştirel konular sadece bizde mi oluyor? Yoksa her batı ülkesinde aynı mı? Merak ediyorum doğrusu.😀 bu arada kim ne söylerse söylesin internet zaten bu yüzden yok mu? Fikirlerimizi özgürce belirtmek için yoksa burada animecilere sallayanların çoğu gerçek hayatta bu konu hakkında sessiz kalırlar. Evet anime izliyorum, psikolojik sorunlarım var, asosyalim, Japonya sevdalısıyım ve çoğu hesabımda profil fotoğrafım anime karakterleri oluyor. Oyun oynamayı severim. Toksitlik yapmam, hepinizi çok seviyorum, teşekkürler.

Ben de sevmiyorum şahsen. Geçen aylarda attack on Titan'ın yeni bölümlerini izlemiştim. Gerçekten hayatımda gördüğüm en sıkıcı ve gereksiz uzatılmış anime olduğunu söyleyebilirim ve bunun hakkında izlediğim yere yorum yapmıştım. O kadar boş beleş animeci tipler yorumumun altına doluştular ki hayır savunacak bir argümanları da yok ona rağmen beğenmiyorsan izleme ve yorum yapma gibisinden saçama sapan şeyler yazmışlardı. Bir daha da bu olaydan sonra anime izlememeye karar verdim. Çünkü hem animeler hem de kitleleri gerçekten çok büyük kanserler. Manga okumak daha iyi.
İyi de, bu bir dizinin 3. sezonunu beğenmedin diye tüm dizilere küsmek gibi bir şey. Ben anlamıyorum bazen. Anime, animasyon bir dizi. Çizgi dizi. Justice league gibi çizgi dizilerden farkı Amerika'da değil Japonya'da çizildiği için Japon çizim kültürü ve seslendirme Japonca olması ki ararsan dublajlı da var.

American Gods izledim, beğenmedim diye tüm fantastik kurgu dizilerine küseyim ve asla dizi izlemeyeyim. Mantıklı değil gibi? Yine de senin tercihin tabii. Ben sadece bana mantıksız gelen bir durumu belirtiyorum.

Mesajım biraz yanlış anlaşılmış, benim demek istediğim anime izleyip anlamsız davranışlar yapıp saçma sapan davrananlar içindi. Yoksa anime izleyene bir şey dediğim yok, kişisel tercih. İzleyebilir ama ben izlenmesini gereksiz görüyorum. Benim düşüncem bu yöndedir.

Çevir kazı yanmasın xd.

Son düzenleme:
İzleyebilir ama ben izlenmesini gereksiz görüyorum.
Ben animeleri dizi gibi görüyorum hocam. Açıp The Boys izlemek gibi, Stranger Things veya Altered Carbon gibi. Sadece kamerayla çekilmiş oyuncular yerine çizerlerin yarattığı karakterleri seyrediyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı