SATAGİ Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Merhaba herkese, arkadaşlarımla animecixten birlikte izlemeyi kullanıp anime izlemeyi düşündük fakat beceremedik. Nasıl yapabileceğimizi biraz anlatır mısınız? Buradaki birlikte izleye tıkladım. Böyle hazır odalar çıkıyor ne yapmamız lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Merhaba herkese, arkadaşlarımla animecixten birlikte izlemeyi kullanıp anime izlemeyi düşündük fakat beceremedik. Nasıl yapabileceğimizi biraz anlatır mısınız? Buradaki birlikte izleye tıkladım. Böyle hazır odalar çıkıyor ne yapmamız lazım?
kaan_013 Picopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 Hocam birlikte izlemek için premium almanız gerekiyor animecix te. Open anime var ücretsiz izleyebilirsiniz beraber oradan.
Hocam birlikte izlemek için premium almanız gerekiyor animecix te. Open anime var ücretsiz izleyebilirsiniz beraber oradan.
SATAGİ Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 kaan_013 dedi: Hocam birlikte izlemek için premium almanız gerekiyor animecix te. Open anime var ücretsiz izleyebilirsiniz beraber oradan. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim, teşekkür ederim.
kaan_013 dedi: Hocam birlikte izlemek için premium almanız gerekiyor animecix te. Open anime var ücretsiz izleyebilirsiniz beraber oradan. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim, teşekkür ederim.
kaan_013 Picopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 SATAGİ dedi: Evet fark ettim, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam iyi akşamlar.
SATAGİ dedi: Evet fark ettim, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam iyi akşamlar.