Osman Nuri23
Hectopat
- Makaleler
- 2
Arşivi vardır belki. O çoğu yamayı buraya taşıdı.knk site açılmıyor bile![]()
Arşivi vardır belki. O çoğu yamayı buraya taşıdı.knk site açılmıyor bile![]()
Ücretsiz yamalara buradan da erişebilir fakat ücretli yamalarda o üyelik girme kısmını bypass etmenin yolu bulunmadığı sürece arşiv olmasının bir anlamı olmaz.Biri Animus Projesi'ndeki tüm yamaları Technopat'ta yayınlasa güzel olur. Yamalar kaybolmasın. @Penetrator God siz yapabilir misiniz? Böyle bir düşünceniz var mı?
Ücretsiz yamalar için AC 2 Brotherhood Unity gibi. Burada konusu açılsa iyi olur. Animus dışında bunları bulmak zordu.Ücretsiz yamalara buradan da erişebilir fakat ücretli yamalarda o üyelik girme kısmını bypass etmenin yolu bulunmadığı sürece arşiv olmasının bir anlamı olmaz.
O tarz yaması ücretsiz oyunların yamasını YamaTR ve turkçe-yama.com adlı 2 site arşivleyip kendi sitelerine koydu zaten hocam. YamaTR'den o oyunların yamalarına erişebilirsiniz. Zaten sitede yamanın sayfasına girince bu yama Animus Projesi tarafından yapılmıştır diye yazıyorlar.Ücretsiz yamalar için AC 2 Brotherhood Unity gibi. Burada konusu açılsa iyi olur.
Olsun hocam forumda ayrıca olmasının zararı olmaz. Bu sitelerin de sonsuza kadar açık kalacağının garantisi yok.O tarz yaması ücretsiz oyunların yamasını YamaTR ve turkçe-yama.com adlı 2 site arşivleyip kendi sitelerine koydu zaten hocam. YamaTR'den o oyunların yamalarına erişebilirsiniz. Zaten sitede yamanın sayfasına girince bu yama Animus Projesi tarafından yapılmıştır diye yazıyorlar.
![]()
YAMA TR • Oyunlarınız İçin Türkçe Çeviri Yamaları İndirin
Video oyunları için Türkçe yamalar indirebileceğiniz ve Türkçe dilini destekleyen oyunları bulabileceğiniz internet sitesi.yamatr.com
Biri Animus Projesi'ndeki tüm yamaları Technopat'ta yayınlasa güzel olur. Yamalar kaybolmasın. @Penetrator God siz yapabilir misiniz? Böyle bir düşünceniz var mı?
AC Ezio üçlemesi Black Flag varmış. AC Rogue Unity Syndicate forumda bulamadım. Ben sadece öneride bulundum gerisi size kalmış.Mevcut yamaların hepsini ya ben ya da diğer herkes internet ortamında paylaştı. Ulaşılamayan yamalara Animus kendi çıkıp yayınlanmadan veya biri uğraşıp kırmadan artık mümkün değil paylaşılmaları. Forumda daha yıllar önce paylaştım kısacası.
Dragon Age II varmış. Valhalla da olsaydı işim tamamdı benim.O tarz yaması ücretsiz oyunların yamasını YamaTR ve turkçe-yama.com adlı 2 site arşivleyip kendi sitelerine koydu zaten hocam. YamaTR'den o oyunların yamalarına erişebilirsiniz. Zaten sitede yamanın sayfasına girince bu yama Animus Projesi tarafından yapılmıştır diye yazıyorlar.
![]()
YAMA TR • Oyunlarınız İçin Türkçe Çeviri Yamaları İndirin
Video oyunları için Türkçe yamalar indirebileceğiniz ve Türkçe dilini destekleyen oyunları bulabileceğiniz internet sitesi.yamatr.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.