Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.476 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, yarın okulumuz açılıyor. Ben de metro ile gitmeyi düşünüyorum ama öğrencilere açık mı acaba? En son 3 ay önce basmaya çalıştığımda kırmızı bir hata almıştım, tam hatırlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2021
Arkadaşlar, yarın okulumuz açılıyor. Ben de metro ile gitmeyi düşünüyorum ama öğrencilere açık mı acaba? En son 3 ay önce basmaya çalıştığımda kırmızı bir hata almıştım, tam hatırlamıyorum.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 7 Mart 2021 #2 Evet açık.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.476 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #3 baran_basaran dedi: Evet açık. Genişletmek için tıkla... Peki o kırmızı hata neyden kaynaklanıyor olabilir? İçinde para da vardı.
baran_basaran dedi: Evet açık. Genişletmek için tıkla... Peki o kırmızı hata neyden kaynaklanıyor olabilir? İçinde para da vardı.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 7 Mart 2021 #4 Harleen dedi: Peki o kırmızı hata neyden kaynaklanıyor olabilir? İçinde para da vardı. Genişletmek için tıkla... Vize yenilenmesi gerekiyor olabilir.
Harleen dedi: Peki o kırmızı hata neyden kaynaklanıyor olabilir? İçinde para da vardı. Genişletmek için tıkla... Vize yenilenmesi gerekiyor olabilir.