Ankara Üniversite yazılım mühendisliğinin geleceği nasıldır?

sofcik

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, şu an 12.sınıfım. Sizce Ankara üniversitesinde yazılım mühendisliği okuyup kendimi geliştirirsem iş imkanları olur mu acaba?

Herkese merhaba, şu an 12.sınıfım. Sizce Ankara üniversitesinde yazılım mühendisliği okuyup kendimi geliştirirsem iş imkanları olur mu acaba?

Hocam yazılım değil de Mekatronik mühendisliği okusanız daha iyi olur üniversite okuyan bir tanıdığım bir abim var yazılımı hobi olarak yapıp geliştirirsin bence.

Hocam yazılım değil de Mekatronik mühendisliği okusanız daha iyi olur üniversite okuyan bir tanıdığım bir abim var yazılımı hobi olarak yapıp geliştirirsin bence.

Instagram'daki saçma sapan yazılım kursu reklamları aklınızı bulandırmış olmalı. Ne hobisi?

"yazılım yapmak" ile mühendislik bambaşka şeyler.

Yok benim dediğim puanı biraz düşük olduğu için sıkıntı çıkar mı kendimi geliştirsem de

Instagram'daki saçma sapan yazılım kursu reklamları aklınızı bulandırmış olmalı. Ne hobisi?

"Yazılım yapmak" ile mühendislik bambaşka şeyler.

Ben yazılımı seviyorum zaten 5 yaşından beri bilgisayar ile içli dışlıyım kendi kodladığım oyunlar programlar vs var seviyorum işi

Bu gibi bölümler üniversite bitirip sizi öne çıkarmaz üniversite okurken yaptığınız eylemler, aktiviteler, yazılım dilleri, sertifikalar, ve projeler ile mezun olursanız her kapıyı açarsınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı