Herkese merhaba, şu an 12.sınıfım. Sizce Ankara üniversitesinde yazılım mühendisliği okuyup kendimi geliştirirsem iş imkanları olur mu acaba?
Hocam yazılım değil de Mekatronik mühendisliği okusanız daha iyi olur üniversite okuyan bir tanıdığım bir abim var yazılımı hobi olarak yapıp geliştirirsin bence.
Instagram'daki saçma sapan yazılım kursu reklamları aklınızı bulandırmış olmalı. Ne hobisi?
"Yazılım yapmak" ile mühendislik bambaşka şeyler.
Hocam sevdiğiniz işe yönelin o halde yazılımdan devam.Yok benim dediğim puanı biraz düşük olduğu için sıkıntı çıkar mı kendimi geliştirsem de
Ben yazılımı seviyorum zaten 5 yaşından beri bilgisayar ile içli dışlıyım kendi kodladığım oyunlar programlar vs var seviyorum işi
Ankara Üniversitesi 470 puan civarı?Yok benim dediğim puanı biraz düşük olduğu için sıkıntı çıkar mı kendimi geliştirsem de
Ben yazılımı seviyorum zaten 5 yaşından beri bilgisayar ile içli dışlıyım kendi kodladığım oyunlar programlar vs var seviyorum işi
Evet hocam ben yanlış bakmışım bir yerde 260k sıralama gördüm yanlışmışAnkara Üniversitesi 470 puan civarı?
Herkese merhaba, şu an 12.sınıfım. Sizce Ankara üniversitesinde yazılım mühendisliği okuyup kendimi geliştirirsem iş imkanları olur mu acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.