Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) öğrencileri ve akademisyenleri, 1.5 tonluk dev bir turşu kurdu

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.754
Makaleler
52
Çözümler
578
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) öğrencileri ve akademisyenleri, yüz yüze eğitim başlamadan önce bir etkinlikte bulundular. Ankara Çubuk Belediyesi'nin organize ettiği, öncülük ettiği etkinlikte dev bir turşu kurdular. Bu turşunun ağırlığı 1.5 ton.

Ayrıca bu 1.5 ton turşuyu 2018'de rekor kırılan kavanoza kurdular. 2018'de kırılan rekor Guinness rekorlar kitabına da girmeye hak kazanmıştı. Açıkçası 1.5 tonluk turşu garip geldi, o kadar turşuyu kim yiyecek ;) Şaka bir yana yüz yüze eğitim başlamadan önce güzel bir aktivite, etkinlik olmuş. Böyle aktivitelerin devamı dileğiyle. Acaba bu etkinlik çeşitlendirilebilir mi, çeşitlendirilebilirse de nasıl çeşitlendirilebilir?

1631254069151.png


 
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (aybü) öğrencileri ve akademisyenleri, yüz yüze eğitim başlamadan önce bir etkinlikte bulundular. Ankara çubuk Belediyesi'nin organize ettiği, öncülük ettiği etkinlikte dev bir turşu kurdular. Bu turşunun ağırlığı 1.5 ton.

Ayrıca bu 1.5 ton turşuyu 2018'de rekor kırılan kavanoza kurdular. 2018'de kırılan rekor Guinness rekorlar kitabına da girmeye hak kazanmıştı. Açıkçası 1.5 tonluk turşu garip geldi, o kadar turşuyu kim yiyecek ;) şaka bir yana yüz yüze eğitim başlamadan önce güzel bir aktivite, etkinlik olmuş. Böyle aktivitelerin devamı dileğiyle. Acaba bu etkinlik çeşitlendirilebilir mi, çeşitlendirilebilirse de nasıl çeşitlendirilebilir?

Eki Görüntüle 1162095


Aman ne büyük bir olay zaten nerede boş beleş işler var hep bizim ülkede. Ülkenin gençleri turşu ile olan münasebetini bir bitiremedi. Bitirse uzay çağına atlayacaklar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye, neden bu kadar tepki verdiniz açıkçası, anlayamadım. Ortada bir şey yapılmış işte. Boş beleş olay, ne büyük bir olay diyorsun da sen neler yaptın? Söyle de bilelim.
 
@Silinen üye, neden bu kadar tepki verdiniz açıkçası, anlayamadım. Ortada bir şey yapılmış işte. Boş beleş olay, ne büyük bir olay diyorsun da sen neler yaptın? Söyle de bilelim.

Bunun ülkemize ne gibi bir kazancı olacak ki? Avrupa şunu mu diyecek "oooo Türkiye 1.5 ton turşu kurmuş" ya hadi ama arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı