Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yazılım Mühendisliği okunur mu?

A8 9600

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İşlemci
Sıralamam 38k en son 39k ile kapatmış. Aslında gönlüm Ankara Üniversitesi'nden yanaydı ama o 35k ile kapatmış yine de deneyeceğiz bakalım. AYBÜ hakkında bilgisi olan var mı nasıldır, okunur mu bu bölüm?

Kampüsü merkezi, Etlik’te bulunuyor. Ulaşımı rahat. Mühendislik eğitimi başarılı. Akademisyenleri de iyi gözüküyor. Bölüm öğrencileri de savunma sanayi ağırlıklı staj yapmış. Okunur diye düşünüyorum.

Kampüsü merkezi, Etlik’te bulunuyor. Ulaşımı rahat. Mühendislik eğitimi başarılı. Akademisyenleri de iyi gözüküyor. Bölüm öğrencileri de savunma sanayi ağırlıklı staj yapmış. Okunur diye düşünüyorum.
Peki hocam bu tutmazsa atılım iyi midir? Onun hakkında bir bilginiz var mı 100 burslu olarak.

Ankara ve İstanbul çok pahalı şehirler.. ayrıca bilişim sektörlerinde pek gelecek kalmadı yapay zeka yüzünden dikkatli olmakta yarar var..

Ankara ve İstanbul çok pahalı şehirler.. ayrıca bilişim sektörlerinde pek gelecek kalmadı yapay zeka yüzünden dikkatli olmakta yarar var..
Zaten Ankarada yaşıyorum çok sıkıntı değil ama yapay zeka beni de düşündürse de ya siber güvenlik alanında çalışacağım ya da askeri tıp başka meslek yok istediğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı