Ankara'da Bilkent Şehir Hastanesine nasıl gidilir?

271470

Kilopat
Zamanın Tanığı
Kanser hastası arkadaşımı ziyaret edeceğim fakat hiçbir yer bilmiyorum. Aşti otogardan nasıl en kısa ve en düşük maliyetli gidebilirim? Taksiyle gitsem ucuz mu?

7km olması gerekli isterseniz metro kullanabilirsiniz aştiden çıktıktan sonra söğütözü metrosuna yürüyüp tarım bakanlığında inersiniz fakat aştiden ve hastaneden duraklara yürümek zorundasınız. Farklı olarakta aştinin önünden 450 hattına binip şehir hastanesi içinde inebilirsiniz. Arkadaşınıza acil şifalar diliyorum.

7km olması gerekli isterseniz metro kullanabilirsiniz aştiden çıktıktan sonra söğütözü metrosuna yürüyüp tarım bakanlığında inersiniz fakat aştiden ve hastaneden duraklara yürümek zorundasınız. Farklı olarak da aştinin önünden 450 hattına binip şehir hastanesi içinde inebilirsiniz. Arkadaşınıza acil şifalar diliyorum.

Teşekkürler hocam yalnız bırakmak istemiyorum yarın ameliyat olacak fakat yanına nasıl gideceğim onu da bilmiyorum. Dediğiniz hatları yarın otogarda inince sora sora bulurum artık ya da taksi tutarım. Sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı