Ankara'da İtopya mağazasına nasıl gidilir?

WizardTR

Hectopat
Katılım
4 Nisan 2020
Mesajlar
656
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar, Ben Ulus 19 Mayıs Stadyumu'nun oradayım. İtopya'ya fare bakmaya gideceğim ancak nasıl giderim, hangi otobüs gider oraya? Aşti terminali de yakınındaymış bayramda memlekete gideceğim ondan da soruyorum. Telefonun Google Maps uygulamasıyla yürüyerek falan gidilmiyor karıştırıyor yerleri.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Metro ile gidebilirsiniz hocam. MTA durağında inip 4 dakika yürüme mesafesiyle ulaşabilirsiniz.
Hocam bu metronun nerde nereye gittiğini gösteren haritada MTA mı yazıyor?

Ayrıca, Devlet Tiyatroları durağından 530'a binerek Maden Tetkik Arama durağında inebilirsiniz, duraktan mağazaya 5 dakika yürüme var.

Otobüsle kaçırbilirim ya nerenin neresi olduğunu hiç bilmiyorum.
 
Hocam bu trenin nerde nereye gittiğini gösteren haritada MTA mı yazıyor?
Hocam metro istasyonuna girin. Koru yönüne gideceksiniz, olmadı sorarsınız. Sonra metroya binin. Zaten metro hattı aşağıdaki gibi gözüküyor metronun içinde.
1656183726683.png


Otobüsle kaçırbilirim ya nerenin neresi olduğunu hiç bilmiyorum.
Otobüsü boş verin o zaman hocam. Metro daha rahat olur sizin için.

Biraz daha detaylı anlatayım zorluk yaşamayın.
Öncelikle Ulus metrosuna gidin ve metro ile Kızılay'a gidin. 1 durak var aralarında zaten. Sonra Kızılay metrodan aktarma yapacaksınız, Koru yönü yazar zaten. Koru yönüne gidin ve Koru trenine binin. MTA durağında inin ve 4 dakika yürüyün, mağazaya ulaşacaksınız.
 
1656183926799.png

Bak dostum, koyu mavi ile işaretlediğim yer tek metroyla gidebileceğin yerler. Sen kahverengi işaretli durağa yakın oturuyormuşsun anlattığına göre. Oraya git ve "KORU" yönüne giden metroya bin. Ardından 8 durak sonra "MTA" durağında (Pembe çubuk ile gösterdiğim) in ve 4 dakika yürü. Maps gösterir o kadarını zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı