Ankara'da toplama PC için vatanın hangi şubesini önerirsiniz ?

Çok malzeme aldığım için artık herkes beni tanıyor orada.
Hocam size özel mesaj atamıyorum burdan sorayım. Hocam hangi isimle irtibata geçip toplatayım. Hakan abi de tavsiye etti mi diyeyim. Şimdiden teşekkürler. Birde hangi saatlerde gideyim, hangi gün.

Hocam aklınız varsa vatan dan alışveriş yapmayın , çok geç teslim ediliyorlar , ayrıca bir sorunda iade etmek neredeyse imkansız. 1 kere alışveriş yaptım , iade edip iptal ettirene kadar illahlah çektim

Hocam aklınız varsa vatan dan alışveriş yapmayın , çok geç teslim ediliyorlar , ayrıca bir sorunda iade etmek neredeyse imkansız. 1 kere alışveriş yaptım , iade edip iptal ettirene kadar illahlah çektim
Hocam nereden alayım ki. İnternetten alamam çünkü babam ikna olmaz. Ankara'da sadece vatan var keşke başka mağazalar da olsa.

Hiç alışveriş yapmadım ama Ankara'da Nova Bilgisayar var. Biraz araştırma yapın isterseniz.

İnventus çok güvenli bir site. Kablo düzenlemelerini çok iyi yapıyorlar.

Ben oradan Logitech F710 aldım, bozuk çıktı anında yenisini verdiler. Tekrar bozuk çıkınca iade aldılar. Mouse aldım, sırf elime oturmadığı için aynı gün geri götürdüm, onu da iade aldılar.

Hocam inventustan alamam babam sıcak bakmıyor. Birde zaten fiyatlarıda hep yakın yani sadece sinerji diğerlerinden ucuz.

25.6.2015'de klavye almak için Söğütözü şubesine gittim.Çoğu malzeme var ama nasıl topladıkları hakkında bilgim yok,ama malzeme sıkıntısı çekmezssin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…