Ankara'dan Kırıkkale'ye günübirlik gidip gelmek mantıklı mı?

Yer
Ankara
Kırıkkale eem okuyorum. Evimden üniversiteye varmam 1.30 saat sürmüyor. Böyle gidip gelenlerde var. Yurtta rahat değilim. Ve ailemi özlüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

(Perşembe 12'den sonra zaten evdeyim pazartesi sabah cikiyorum. Yani kabaca 4 gün evde 3 gün yurttayım.) (benzer işler yapmış olanlar var mı?

Kırıkkale eem okuyorum. Evimden üniversiteye varmam 1.30 saat sürmüyor. Böyle gidip gelenlerde var. Yurtta rahat değilim. Ve ailemi özlüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

(Perşembe 12'den sonra zaten evdeyim pazartesi sabah cikiyorum. Yani kabaca 4 gün evde 3 gün yurttayım.) (benzer işler yapmış olanlar var mı?
1.30 saat sürüyor ve maddi olarak sıkıntı çıkarmayacaksa gidilir ben hergün işe giderken bekleme vs derken yolum 1.30 saat sürüyor çok normal bi aralık bence gidilir

Ne yaptınız hocam özel servis falan var mı? Bende daha kazanmadım ama okumayı düşünüyorum kırıkkaleliyim anneannem dayılarım vs merkezde oturuyor Ankara'da Keçiören'de oturuyorum günü birlik sence mantıklı mı yani kakmak istesem bir yerde anneannem gil var kafama göre gidip gelmeyi düşünüyorum sence mantıklı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı