Ankaralı insanların ayrı bir samimi gelmesi

Sadece bazı semtler öyle, ben de Ankara'da oturuyorum ama yaşadığım bölgede hiç böyle olaylar olmuyor.

Birkaç adet insanın yaptığı şey için tüm Ankaralı insanlara aynı kefeni biçmen saçma bir kere bunu söylemem lazım.
Bir film den yola çıkarak bir ili eleştirmek ha aynen bravo.
Sırf eleştirmek için eleştirme yaptığınız da çok bariz bahsi geçen olayların kat be katı bir çok ilimiz de gerçekleşiyor.
Neyse sana,size cevap vermeyi pek gerek bulmuyorum mod arkadaş konuyu kilitleyebilir.

Sizlere katılıyorum. Birkaç sapık yüzünden bunu bütün Ankaralılara söylemesi çok yanlış olmuş. Duyanda tecavüz sadece Ankara'da olan bir şey sanır. Gece o kıza yapılanı elbette desteklemiyorum. Ayrıca İstanbul bu konuda ne kadar samimi, anlatın bakalım?

He ya geçen gece yolda yürüyen kız kardeşimi taciz edenler çok samimi değil mi? Ankara geri kalmış bir ilimizdir. Barda filimini izlemeniz bile bunun için yeterlidir... Film gerçek bir olayı yansıtmaktadır.
Vay be ben de o filmi ilk izlediğimde ne saçmalamışlar böyle şey mi olur demiştim. Daha neler öğreneceğim. Şimdi bir de onu gerçek olduğunu bilerek izleyeyim bakalım.

Benim kendimin var olduğunu bildiğim ilk yerdir Ankara. Ah be bir anlatsam var ya ama neyse. :)
Ben Mersin'liyim ama Malatya, Izmir, Mus ve Aydin'in insanlarini cok seviyorum mesela. :)
Mersinin yerlisi kadar iyi insanlar görmedim hayatımda. Ülkemizin 7 bölgesin de de yaşamış biri olarak söylüyorum bunu.
Sadece bazı semtler öyle, ben de Ankara'da oturuyorum ama yaşadığım bölgede hiç böyle olaylar olmuyor.
Ankara Gazi Üniversitesine alacağım kaydımı. Bana hangi semti önermelisiniz? Bir de semt olarak en barbat yerler nereleri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayda 3-4 kere giderim, ilçesinden doğmuş bir şehirde yaşıyorum. @207061 ne diyorsa doğru, AŞTİ'de tek güvenlik kapısından geçmeyi bekleyen 50 kişilik sırayı görünce geri dönesi geliyor insanın.

Ayda 3-4 kere giderim, ilçesinden doğmuş bir şehirde yaşıyorum. @207061 ne diyorsa doğru, AŞTİ'de tek güvenlik kapısından geçmeyi bekleyen 50 kişilik sırayı görünce geri dönesi geliyor insanın.
O sıra zaten ölüm gibi. İnsanlar orada resmen akraba oluyorlar. Aşti, çevresindeki taksiciler, dolmuşçular... Rezalet bir yer.

Birkaç adet insanın yaptığı şey için tüm Ankaralı insanlara aynı kefeni biçmen saçma bir kere bunu söylemem lazım.
Bir film den yola çıkarak bir ili eleştirmek ha aynen bravo.
Sırf eleştirmek için eleştirme yaptığınız da çok bariz bahsi geçen olayların kat be katı bir çok ilimizde gerçekleşiyor.
Neyse sana, size cevap vermeyi pek gerek bulmuyorum mod arkadaş konuyu kilitleyebilir.

@Recep Baltaş bey neden böyle yapıyorsunuz?

Konuya cevap yazmayacaktım lakin bu yazılanların direk size yazıldığını görünce gülsem mi, ağlasam mı bilemedim.

Belli ki @Recep Baltaş ın kim olduğunu bilmiyorsunuz. Ha bilip de "Sırf eleştirmek için eleştirme yaptığınız da çok bariz" diyorsanız;

Ama bir il var ki oranın insanı bana ayrı bir samimi cana yakın geliyor halbuki daha hiç Ankara'ya gitmedim bile.

Sanırsam bunun ana kaynağı Tuna Akşen a.k.a PintiPanda olsa gerek.

Size de böyle mi geliyor yoksa çok mu etki altında kalmışım? Yani ne bileyim izlediğim, duyduğum kadarıyla oranın havası suyu sanki altından gibi geliyor.

Sözleri sana ait. Ankara/Ankarlılar ile ilgili "aynı" kefeni başta sen biçmişsin. O da yetmemiş burada fikrini zikreden kişileri yargılıyorsun. Buna ne hakkın var? Burada insanlardan fikirlerini beyan etmesini istiyorsan beğenmediğine en fazla katılmazsın. Onları yargılayamazsın.

Yorumların genelinde zaten Ankara'nın süper bir şehir olmadığı belirtilmiş. @Recep Baltaş da zaten Ankara'nın gelişmemişliğine vurgu yapmak istemiş, Ankara'daki herkesin sapık olduğuna değil.

Her şehrin farklı semtlerinde iyi ve kötü yerleri olabilir. İçerisinden iyi insan da çıkabilir kötü insan da. Bunda herkes hemfikirdir zaten.

Ankaralı veya nereli olursa olsun her şeyden önce insan olsun yeter.

**PintiPanda adamdır ayrıca.

Samimi olan kesim az da olsa var. Ancak @207061 kardeşimin söylediklerine %80 katılıyorum. Şehir de saygı az. Kavgacı piskopatlar var. Ben de Ankara da yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı