Sadece bazı semtler öyle, ben de Ankara'da oturuyorum ama yaşadığım bölgede hiç böyle olaylar olmuyor.
Birkaç adet insanın yaptığı şey için tüm Ankaralı insanlara aynı kefeni biçmen saçma bir kere bunu söylemem lazım.
Bir film den yola çıkarak bir ili eleştirmek ha aynen bravo.
Sırf eleştirmek için eleştirme yaptığınız da çok bariz bahsi geçen olayların kat be katı bir çok ilimiz de gerçekleşiyor.
Neyse sana,size cevap vermeyi pek gerek bulmuyorum mod arkadaş konuyu kilitleyebilir.
Vay be ben de o filmi ilk izlediğimde ne saçmalamışlar böyle şey mi olur demiştim. Daha neler öğreneceğim. Şimdi bir de onu gerçek olduğunu bilerek izleyeyim bakalım.He ya geçen gece yolda yürüyen kız kardeşimi taciz edenler çok samimi değil mi? Ankara geri kalmış bir ilimizdir. Barda filimini izlemeniz bile bunun için yeterlidir... Film gerçek bir olayı yansıtmaktadır.
Mersinin yerlisi kadar iyi insanlar görmedim hayatımda. Ülkemizin 7 bölgesin de de yaşamış biri olarak söylüyorum bunu.Ben Mersin'liyim ama Malatya, Izmir, Mus ve Aydin'in insanlarini cok seviyorum mesela.![]()
Ankara Gazi Üniversitesine alacağım kaydımı. Bana hangi semti önermelisiniz? Bir de semt olarak en barbat yerler nereleri?Sadece bazı semtler öyle, ben de Ankara'da oturuyorum ama yaşadığım bölgede hiç böyle olaylar olmuyor.
O sıra zaten ölüm gibi. İnsanlar orada resmen akraba oluyorlar. Aşti, çevresindeki taksiciler, dolmuşçular... Rezalet bir yer.Ayda 3-4 kere giderim, ilçesinden doğmuş bir şehirde yaşıyorum. @207061 ne diyorsa doğru, AŞTİ'de tek güvenlik kapısından geçmeyi bekleyen 50 kişilik sırayı görünce geri dönesi geliyor insanın.
Birkaç adet insanın yaptığı şey için tüm Ankaralı insanlara aynı kefeni biçmen saçma bir kere bunu söylemem lazım.
Bir film den yola çıkarak bir ili eleştirmek ha aynen bravo.
Sırf eleştirmek için eleştirme yaptığınız da çok bariz bahsi geçen olayların kat be katı bir çok ilimizde gerçekleşiyor.
Neyse sana, size cevap vermeyi pek gerek bulmuyorum mod arkadaş konuyu kilitleyebilir.
Ama bir il var ki oranın insanı bana ayrı bir samimi cana yakın geliyor halbuki daha hiç Ankara'ya gitmedim bile.
Sanırsam bunun ana kaynağı Tuna Akşen a.k.a PintiPanda olsa gerek.
Size de böyle mi geliyor yoksa çok mu etki altında kalmışım? Yani ne bileyim izlediğim, duyduğum kadarıyla oranın havası suyu sanki altından gibi geliyor.
Neyse sana, size cevap vermeyi pek gerek bulmuyorum mod arkadaş konuyu kilitleyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.