Trafik konusunda baya tehlikeli bulduğum şehir. Onun dışında birazda yeşillendirme olsa güzel şehir. İnsanlarıyla sorun yaşamadım. Yazın genelde Didim'e çok gelirler.Konu başlığında yazdığım gibi genelde insan ayırt etmem o nereli şu nereli diye.
Ama bir il var ki oranın insanı bana ayrı bir samimi cana yakın geliyor halbuki daha hiç Ankara'ya gitmedim bile.
Sanırsam bunun ana kaynağı Tuna Akşen a.k.a PintiPanda olsa gerek.
Size de böyle mi geliyor yoksa çok mu etki altında kalmışım? Yani ne bileyim izlediğim, duyduğum kadarıyla oranın havası suyu sanki altından gibi geliyor.
İnsanları doğal, özellikle konuşmaları ve şive mi denir bilemedim ama şu hani -La ile konuşmaları bir başka güzel geliyor bana.
Bu arada ben de Kastamonu'luyum.
Anıtkabir? Meclis? hadi olmasın numarası...Başkent olması dışında bir numarası yok.
Arkadaşın bahsetmek istediği şey toplum ve etkinlik bakımından herhalde. Duyar kasmanıza gerek yok.Anıtkabir? Meclis? hadi olmasın numarası...
Mamak. Görmeden önce ölmemelisin ya da tam tersi emin olamadım. [emoji3]@76087 2 sininde sebebi başkent olması değil mi?Ayrıca insanları ve kültürel açısından söyledim şu ilçesine mutlaka git diyebilir misin? Kızılay'da starbucksa mı oturmalıyım yoksa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.