Elektronik Anker Eufy Security C220 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera Sepette 898,99 TL

Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB
Meslek
Freelance Grafik Tasarımcı
Bu ürünü almanızı kesinlike önermiyorum. Bu ürünü kullandığım için, nedenleri neler mi?
Sırasıyla yazalım.

1- Ürün sürekli donuyor.
2- Wi-Fi ağından kopuyor.
3- Takipten sonra dönmesi gereken pozisyona geri gelmiyor.
4- Paketi açtığımızda ürün önceden hangi 'insan dışı yaratık' tarafından kullanıldıysa bize ambalajı açılmış, bandı düzgün bir şekilde bağlanmadan, olduğu gibi eski müşterinin paketlediği gibi gelmiş.

Yukarıda saydıklarımdan 4.'sü sadece benim yaşadığım bir sorun. Fakat diğer 3'nü alırsanız sizin de yaşayacağınız muhtemel. Ürüne puanım 10/3 kurulumunu bile yapmak işkence. Siz bu sorunları yaşarsınız, yaşamazsınız orasını bilemem.

Bu ürünü almanızı kesinlike önermiyorum. Bu ürünü kullandığım için, nedenleri neler mi?
Sırasıyla yazalım.

1- Ürün sürekli donuyor.
2- Wi-Fi ağından kopuyor.
3- Takipten sonra dönmesi gereken pozisyona geri gelmiyor.
4- Paketi açtığımızda ürün önceden hangi 'insan dışı yaratık' tarafından kullanıldıysa bize ambalajı açılmış, bandı düzgün bir şekilde bağlanmadan, olduğu gibi eski müşterinin paketlediği gibi gelmiş.

Yukarıda saydıklarımdan 4.'sü sadece benim yaşadığım bir sorun. Fakat diğer 3'nü alırsanız sizin de yaşayacağınız muhtemel. Ürüne puanım 10/3 kurulumunu bile yapmak işkence. Siz bu sorunları yaşarsınız, yaşamazsınız orasını bilemem.
Teşekkürler paylaştığınız için, alacaklar tekrar düşünecektir. Uygun fiyatlı olunca mecbur cezbediyor, fiyat performans değilmiş demek ki.

Teşekkürler paylaştığınız için, alacaklar tekrar düşünecektir. Uygun fiyatlı olunca mecbur cezbediyor, fiyat performans değilmiş demek ki.

Bir şey değil, 4.7 olarak iyi bir puanı olarak gözüküyor, insanı cazbediyor. Fakat ben yaşadığım sorunları dile getirdim. Alacak arkadaşlar bunu bilerek alsınlar.

2 aydır kullanıyorum. Başka marka kullanmadığım için kıyaslama yapamam.

Diğer kullanıcının yaşadıklarını yaşamadım. Takip özelliğini bilmiyorum kullanmadım, ben manuel yönlendirme kullanıyorum sorun yaşamadım.

Benim sorunum ya da şikayet diyeyim: çocuklarımı izliyorum mesela sorun yok görüntü aktarımında ancak 2-3 dakika sonrasında ses gönderip almada çok büyük beklemeler yaşıyorum. Mesela 7. dakikadayız ben bir cümle kuruyorum onlar benim dediğimi 7. dakika 45. saniyede duyuyorlar. 3 saniye içinde çok gir yapıp normale dönebiliyorsunuz ama uzun süreli sesli karşılıklı konuşarak izlemelerde bu çok can sıkıcı çünkü dedikleriniz saniyeler sonrasında onlara gidiyor ve ortalık karışıyor.

50mbit internet bağlantı hızım var donma kasma sorunsuz 2k izleyebiliyorum, gece görüşünü beğendim, kayıt yapıp izleme yapmadım o konuda yorum yok. Benim puanım 4 üzerinden 5. Eğer işimi görsün anker markası uygun fiyata alayım derseniz tavsiye ederim.

Ürünü 3 aydır iş yerimizde kullanıyorum. Gece görüşü iyi
Sesi güzel transfer ediyor
Donma ile karşılaşmadım
Arada sırada baktığım için wifi ağından kopuyor mu bilmiyorum.
Manuel kontrol 2-3 saniye geç harekete geçiriyor. Yakınlaştırması iyi.
İş yerindeki internet 12 mbit.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı