Anker Liberty 4 NC vs Samsung Galaxy Buds 3

Hocam bu arada ürünü aldığınızda bir inceleme yapar mısınız? Ses kalitesi nasıl kulaktan düşüyor mu? Eğer güzelse bunu satıp onu alma gibi bir teşebbüste bulubulunabilirim
Hocam aslında sizin kulaklığınız da taş gibi ama yine de anlatayım. Samsung daha kulaktan düşmeye müsait bir model cunku bildiğim kadarıyla silikon ucu yok. Ankerde ise XS'den, XL'a kadar beden var ve kulakligi aldığında M beden takılı geliyor. Benim sol kulaktan çıkmaya biraz meyilli ama sağ taraf çok sağlam, Sol tarafa bir beden büyük silikon taktım kutudan çıkan ve sorun çözüldü. Ses kalitesi cam gibi, ses şiddeti çok iyi. Basslar tizleri bastırmıyor ve iki sesi de çok dengeli duyuyorsunuz. Ben EQ yaptırdım chatgpt ye ve harika çalışıyor. Bass ağırlıklı şeyler çok dinlerim ben ve Eq çok basarılı. Anc'si harika ötesi buna kesinlikle laf yok hocam, toplu taşımada ve yürüyüşte birebir, fakat yürürken dikkat etmek lazım biri laf falan atar duyamazsınız :D hayalet modu fena değil biraz daha iyi olabilirmiş bir de normal modu var o da ortalama. LDAC basarili baya ve farkettiriyor kalitede. Mikrofonu da iyi çalışıyor yolda yürürken falan net karşıya gidiyor ama biraz rüzgar olunca çok kolay anlasilmayabiliyor, anlasiliyor ama biraz daha bağırmak gerekiyor o kadar. Soundcore yazılımı da çok güzel, kullanması keyifli bayağı ve kolay Türkçe desteği de var. Baglanma hizi da çok iyi. Daha soru varsa sorabilirsiniz Hocam. @WXeray

Hocam aslında sizin kulaklığınız da taş gibi ama yine de anlatayım. Samsung daha kulaktan düşmeye müsait bir model cunku bildiğim kadarıyla silikon ucu yok. Anker'de ise XS'den, XL'a kadar beden var ve kulakligi aldığında m beden takılı geliyor. Benim sol kulaktan çıkmaya biraz meyilli ama sağ taraf çok sağlam, sol tarafa bir beden büyük silikon taktım kutudan çıkan ve sorun çözüldü. Ses kalitesi cam gibi, ses şiddeti çok iyi. Basslar tizleri bastırmıyor ve iki sesi de çok dengeli duyuyorsunuz. Ben EQ yaptırdım ChatGPT'ye ve harika çalışıyor. Bass ağırlıklı şeyler çok dinlerim ben ve EQ çok basarılı. ANC'si harika ötesi buna kesinlikle laf yok hocam, toplu taşımada ve yürüyüşte birebir, fakat yürürken dikkat etmek lazım biri laf falan atar duyamazsınız :D hayalet modu fena değil biraz daha iyi olabilirmiş bir de normal modu var o da ortalama. LDAC basarili bayağı ve fark ettiriyor kalitede. Mikrofonu da iyi çalışıyor yolda yürürken falan net karşıya gidiyor ama biraz rüzgar olunca çok kolay anlasilmayabiliyor, anlasiliyor ama biraz daha bağırmak gerekiyor o kadar. Soundcore yazılımı da çok güzel, kullanması keyifli bayağı ve kolay Türkçe desteği de var. Baglanma hizi da çok iyi. Daha soru varsa sorabilirsiniz hocam. @WXeray

Hocam canımı çektirdiniz öyle bir anlattınız ki. Bazıları kutu tasarımı ve kulaklığın tasarımı hakkında kötü diyorlar. Kulaklık kulakta çok kaba duruyor diyorlardı. O kadar büyük mü? Telsiz gibi durmasın da kulakta :D bir de kutu premium hissini vermiyor gibi gözüküyor videolarda, sizce başarılı mı tasarım konusunda, hissiyatı nasıl? Yani Samsung'u satıp onu almaya değecek kadar var mı?

Hocam canımı çektirdiniz öyle bir anlattınız ki. Bazıları kutu tasarımı ve kulaklığın tasarımı hakkında kötü diyorlar. Kulaklık kulakta çok kaba duruyor diyorlardı. O kadar büyük mü? Telsiz gibi durmasın da kulakta :D bir de kutu premium hissini vermiyor gibi gözüküyor videolarda, sizce başarılı mı tasarım konusunda, hissiyatı nasıl? Yani Samsung'u satıp onu almaya değecek kadar var mı?
Valla ben iyi ve kotu yanlarıyla beraber anlattım memnunum açıkçası. Kaba olduğu doğru fakat dışarıdan bakan insanların ne yorum yaptığı umurumda değil açıkçası erkeğiz sonuçta. Biraz büyük evet orası doğru ama telsiz gibi veya tommy vercettinin tuğla telefonu gibi de durmuyor yani abartmasınlar. Kutusu benim en çok hoşuma giden yanlarından biri aslında. Düğmeye basılınca açılması aşırı hoş ve havalı. Dışında da kadife bir dokusu var ama tabii zamanla aşınır ve normale döner. Tek eksisi kutusu bir tık buyuk evet ama ben taşıyorum yanımda rahatça cepte biraz büyük o kadar. Kutusunda temassız sarj da var bu arada ve hızlı şarj oluyor, telefonla kulakligi üst uste koyuyorum kisa surede sarj oluyor. Sizin anlattığınız şeylere göre bayağı pismansınız samsung dan. Elde imkan varsa samsungu okutup ankere geçin hocam.

Sağ olun hocam anlattıklarınızı dikkate alacağım. Aşırı bir pişmanlık yok sadece alışmam lazım aslında kulağımdan düşecekmiş gibi oluyor ama düşmüyor. O hisse bir alışsam bir sorun kalmayacak. Tabii ki bir de bass konusunda sporda tatmin etmiyor. Son ses seviyesi yeterli değil. Satıp Anker almayı bir düşüneceğim. Onun da ses kalitesi yetersiz gelirse bu sefer ya kulaklık kullanmayı bırakacağım ya da bir milyoncudan 50 Türk lirasına kablolu pembe kulaklık satın alacağım.

Vallahi ben iyi ve kotu yanlarıyla beraber anlattım memnunum açıkçası. Kaba olduğu doğru fakat dışarıdan bakan insanların ne yorum yaptığı umurumda değil açıkçası erkeğiz sonuçta. Biraz büyük evet orası doğru ama telsiz gibi veya tommy vercettinin tuğla telefonu gibi de durmuyor yani abartmasınlar. Kutusu benim en çok hoşuma giden yanlarından biri aslında. Düğmeye basılınca açılması aşırı hoş ve havalı. Dışında da kadife bir dokusu var ama tabii zamanla aşınır ve normale döner. Tek eksisi kutusu bir tık buyuk evet ama ben taşıyorum yanımda rahatça cepte biraz büyük o kadar. Kutusunda temassız şarj da var bu arada ve hızlı şarj oluyor, telefonla kulakligi üst uste koyuyorum kisa sürede şarj oluyor. Sizin anlattığınız şeylere göre bayağı pismansınız Samsung'dan. Elde imkan varsa Samsung'u okutup Anker'e geçin hocam.

Bende Anker Soundcore Liberty 4 NC kullanıcısıyım ekleyebileceğim bir şey var mı diye baktım fakat hocam her şeyi harfi harfine anlatmış. Aldığıma hiç pişman olmadığım ekipmanlarımdan biri açıkçası çok güzel ve rakiplerinin bir tık üstünde bir ürün bence. İki cihaza aynı anda bağlandığında da gayet stabil senkronize bir şekilde çalışıyor hem bilgisayarımda hem de telefonumda kullanıyorum çok memnunum.

Yeni konular

Geri
Yukarı