Hocam aslında sizin kulaklığınız da taş gibi ama yine de anlatayım. Samsung daha kulaktan düşmeye müsait bir model cunku bildiğim kadarıyla silikon ucu yok. Anker'de ise XS'den, XL'a kadar beden var ve kulakligi aldığında m beden takılı geliyor. Benim sol kulaktan çıkmaya biraz meyilli ama sağ taraf çok sağlam, sol tarafa bir beden büyük silikon taktım kutudan çıkan ve sorun çözüldü. Ses kalitesi cam gibi, ses şiddeti çok iyi. Basslar tizleri bastırmıyor ve iki sesi de çok dengeli duyuyorsunuz. Ben EQ yaptırdım ChatGPT'ye ve harika çalışıyor. Bass ağırlıklı şeyler çok dinlerim ben ve EQ çok basarılı. ANC'si harika ötesi buna kesinlikle laf yok hocam, toplu taşımada ve yürüyüşte birebir, fakat yürürken dikkat etmek lazım biri laf falan atar duyamazsınız

hayalet modu fena değil biraz daha iyi olabilirmiş bir de normal modu var o da ortalama. LDAC basarili bayağı ve fark ettiriyor kalitede. Mikrofonu da iyi çalışıyor yolda yürürken falan net karşıya gidiyor ama biraz rüzgar olunca çok kolay anlasilmayabiliyor, anlasiliyor ama biraz daha bağırmak gerekiyor o kadar. Soundcore yazılımı da çok güzel, kullanması keyifli bayağı ve kolay Türkçe desteği de var. Baglanma hizi da çok iyi. Daha soru varsa sorabilirsiniz hocam.
@WXeray