Anker Powerbank kaliteli midir?

Katılım
4 Mart 2019
Mesajlar
5.889
Makaleler
12
Çözümler
7
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ECS H81H3-M7
İşlemci: Intel Core i7 4790
HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM
RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ
Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa.
Ekran kartı: Galaxy GT730
PSU: Casper Fsp250-50hmn
Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel
UPS: Tunçmatik TSK5208
Mouse: Casper B309
Klavye: Casper K1500
Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Espiri Ondan Sorulur!
Merhabalar. Anker powerbanklar nasıl? Tavsiye eder misiniz? Yoksa daha iyi ürünler de var mı? Mesela "Anker PowerCore Select Powerbank 10000mAh PowerIQ 12W+10W Siyah" bu ürün hakkında görüşleriniz nedir? Ne düşünüyorsunuz? Mesajlarınızı bekliyorum.

@Alpha Centauri Sen geçmiş gün bir konumda bu markanın kulaklığını öneriyordun. Peki powerbank ürünleri için ne diyorsun? :)

Attığınız linkteki ürünün bi alt serisini kullanıyorum. Gerçekten kaliteli mal üretiyor Anker.
 
@Utku Oktay Sen geçmiş gün bir konumda bu markanın kulaklığını öneriyordun. Peki powerbank ürünleri için ne diyorsun?
Etiket tutmadı galiba. @Alpha Centauri sizce konu başında sorduğum Anker powerbank mı, yoksa Spigen markasının linkini bıraktığım powerbank ürünü mü tercih edilmeli?

Cevabınız için teşekkürler, şimdiden. :)
 
Evet, konunun başındaki etiketin bildirimi gelmedi bana. Bir ara düzeltildi diyorlardı, demek mi düzelmemiş. 🙂

Sizce konu başında sorduğum Anker powerbank mı, yoksa Spigen markasının linkini bıraktığım powerbank ürünü mü tercih edilmeli?

Cevabınız için teşekkürler, şimdiden. :)
Anker'in kablosunu kullandıktan sonra babamın telefonu brick oldu (herhangi bir flashlamayı da kabul etmiyordu). Telefonu bozulunca kabloyu ben kullanmaya başladım, sonra benim telefon da durduk yere kapanmaya başlamıştı. Eski kabloya dönünce o sorunum düzelmişti. Bilemiyorum o kabloda bir sıkıntı mı vardı, tesadüf müydü.
Ayrıca çok da alakasız olduğunun farkındayım, bir kablonun böyle garip şeylere yol açması da enteresan, ancak paylaşayım dedim yine de.

Bunun dışında Anker'den insanlar çok memnun kalıyor gözlemlediğim kadarıyla. Üstte bahsettiğim tecrübemden dolayı güç ürünlerine ön yargılı yaklaşsam da kulaklıklarını kullanıyorum sizin de belirttiğiniz gibi. Özellikle telefonda kullandığımdan da çok memnunum. Bu bakışla, Anker'in powerbanki alınabiliyor diye düşünüyorum ben de.

Ek olarak, Spigen'in 10.000 mAh'lik bir powerbankini arkadaşıma hediye olarak almıştım. En son memnun olduğunu söylemişti, o da kalitelidir diye düşünüyorum.

Kısacası, ikisi de kaliteli ve alınabilir diye düşünüyorum ben. 🙂
 
Sen geçmiş gün bir konumda bu markanın kulaklığını öneriyordun.
Bana sorulmamış ama yine de cevaplayayım. 😛

Ben bu markanın bluetooth hoperlörünü kullanıyorum. Aşırı memnunum. Ses kalitesi olsun, pil ömrü olsun üzmedi.(Hatta çok iyiydi diyebilirim.) Bluetooth ile de sorunuz pair oluyordu ve pilini falan gösteriyordu.(Güncel bluetooth çipi kullanılmıştı.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı