Anker Soundcore Life Note alınır mı?

NFurkan

Hectopat
Makaleler
1
Yer
TARDIS Main Console Room
Daha fazla  
Herkese merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi şu ürünü almak istiyorum. Fiyatı uygun mudur, başka bir öneriniz var mıdır? Bütçem 300 TL. Şimdiden yanıtlayanlara teşekkürler.

Merhaba, ürünü 1 buçuk ay kadardır kullanıyorum. Normalde 299 TL fiyatı varken hepsiburadanın 200TL üzerine 25TL indirimi ile 274 TL fiyata aldım. Ürün görüşmelerde beklentilerimi karşıladı, gürültülü ortamda da sesimin net anlaşıldığı söylendi. Müzik tarafında TWS kulaklıktan ne kadar performans beklemem gerektiğini bilemiyorum açıkcası ancak kablolu kullandığım Sennheiser CX 300-II Precision'a yakın kalitede olduğunu söyleyebilirim. Bu açıdan da memnunum yani.
Fiyat olarak şu anda almanızı önermem. Çok sık indirime giren bir ürün, 300TL bandını beklemenizi tavsiye ederim.

Çok teşekkürler. Yorumlarda kırılgan olduğunu söylüyorlardı sanırım dedikleri kadar kırılgan mı? Eğer daha iyi bir indirim olursa alacağım.

Çok teşekkürler. Yorumlarda kırılgan olduğunu söylüyorlardı sanırım dedikleri kadar kırılgan mı? Eğer daha iyi bir indirim olursa alacağım.
Kulaklıkların kendisinden bahsediyorsanız bilgim yok açıkcası, deneyimlemek gerek Ancak şarj kutusunun kapağı biraz dandik, dikkatli kullanılmazsa kırılabilir.

Kulaklıkların kendisinden bahsediyorsanız bilgim yok açıkcası, deneyimlemek gerek Ancak şarj kutusunun kapağı biraz dandik, dikkatli kullanılmazsa kırılabilir.
Sesi ve bası diğer kulaklıklara göre düşük deniyor doğru mu? Ayrıca önerdiğiniz başka bir kulaklık var mı?
Bir de JBL T220 önerir misiniz? Birazcık zorlarsam o bütçeye çıkabilirim şu an 580 TL civarında acaba daha düşer mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…