NFurkan
Hectopat
Daha fazla
Çok teşekkürler. Yorumlarda kırılgan olduğunu söylüyorlardı sanırım dedikleri kadar kırılgan mı? Eğer daha iyi bir indirim olursa alacağım.Merhaba, ürünü 1 buçuk ay kadardır kullanıyorum. Normalde 299 TL fiyatı varken hepsiburadanın 200TL üzerine 25TL indirimi ile 274 TL fiyata aldım. Ürün görüşmelerde beklentilerimi karşıladı, gürültülü ortamda da sesimin net anlaşıldığı söylendi. Müzik tarafında TWS kulaklıktan ne kadar performans beklemem gerektiğini bilemiyorum açıkcası ancak kablolu kullandığım Sennheiser CX 300-II Precision'a yakın kalitede olduğunu söyleyebilirim. Bu açıdan da memnunum yani.
Fiyat olarak şu anda almanızı önermem. Çok sık indirime giren bir ürün, 300TL bandını beklemenizi tavsiye ederim.
Kulaklıkların kendisinden bahsediyorsanız bilgim yok açıkcası, deneyimlemek gerekÇok teşekkürler. Yorumlarda kırılgan olduğunu söylüyorlardı sanırım dedikleri kadar kırılgan mı? Eğer daha iyi bir indirim olursa alacağım.
Sesi ve bası diğer kulaklıklara göre düşük deniyor doğru mu? Ayrıca önerdiğiniz başka bir kulaklık var mı?Kulaklıkların kendisinden bahsediyorsanız bilgim yok açıkcası, deneyimlemek gerekAncak şarj kutusunun kapağı biraz dandik, dikkatli kullanılmazsa kırılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.