Anker Soundcore Life Q10 45 watt adaptör ile şarj olmuyor

Tdaimon

Decapat
Daha fazla  
Kulaklığım 33 watt Xiaomi şarj ile şarj oluyorken 240 watt kablo ve 45 watt adaptör ile şarj olmuyor. Ne yapmam gerekiyor? Bu kablo ile şarj etmek istiyorum.

Kulaklığa yüksek voltaj geldiği için olabilir diyeceğim ama bende 67W ile şarj ediyorum, belki sizinki batarya saflığını korumak için öyle bir önlem almıştır kılavuza bakın.

Kulaklığa yüksek voltaj geldiği için olabilir diyeceğim ama bende 67W ile şarj ediyorum, belki sizinki batarya saflığını korumak için öyle bir önlem almıştır kılavuza bakın.

3 sene önce aldım kulaklığı ve kablo ile adaptör te Anker önlemi devre dışı bırakabilir miyim?

3 sene önce aldım kulaklığı ve kablo ile adaptör te Anker önlemi devre dışı bırakabilir miyim?

Sanmıyorum hocam, normalde Q10'un girişi 10W kapasiteliymiş 45i alır almasına ama adaptör ve kablonun uyumsuzluğu ya da modlarından dolayı almıyor olabilir eğer 33 ile alıyorsa onunla şarj etmeye devam edin hocam o kadar yüksek voltaj ile şarj etmek bataryaya ileride zarar verebilir zaten 400-500 mAh bir şey.

Bir yolu yok mudur ya 33 wattlık kabloyu kullanmak istemiyorum da. Anker 313 charger adaptör.
Anker zolo 240 watt kablo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…