Elektronik Anker SoundCore Motion+ 2400 TL

Önce 2999 oldu, sonra 2899, sonra 2799, 2699, 2599, 2499 derken şimdi de 2399₺ oldu. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. 2 günde 200 lira zarardayım neyse önemli değil o kadar.

Önce 2999 oldu, sonra 2899, sonra 2799, 2699, 2599, 2499 derken şimdi de 2399₺ oldu. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. 2 günde 200 lira zarardayım neyse önemli değil o kadar.
Bence iade edin, serbest piyasada çok normal bunlar, sizin iade etmeniz de gayet normal.

Bende şuan almayı düşünüyorum memnunmusunuz acaba? Daha da düşmez gibi geldi.

Bende şuan almayı düşünüyorum memnunmusunuz acaba? Daha da düşmez gibi geldi.
Al hocam, piyasadaki bu büyüklükte en iyilerinden biri. Çok yüksek ses lazım değilse her türlü tatmin eder hifi kalitesi beklemedikçe. Beğenmez iseniz iade edersiniz.

Bonus puanlarımı kullanarak aldığım için riske atmak istemiyorum puanlar geri ne zaman gelir belirsiz.
Anladım, puanların son kullanım tarihi yakınsa hiç gelmeyebilir de. Puanları çarpan ile kullanmadıkça iade ihtimali olmayan yerde kullanmak mantıklı geliyor bana, market en rahatı.

Al hocam, piyasadaki bu büyüklükte en iyilerinden biri. Çok yüksek ses lazım değilse her türlü tatmin eder hifi kalitesi beklemedikçe. Beğenmez iseniz iade edersiniz.
Monitör altına koymak için düşünüyorum aslında değer mi? Aklımda Razer leviathan V2 X de var.

Bilgisi olan biri söyleyebilir mi bende ki panasonic sa ak 25 model tarihi eser ses sistemiyle bunu kıyaslarsak artılar eksiler nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…