Garip. İlk kez sizlerden duyuyorum R100 ile ilgili problem. 4 aydır kullanıyorum, hiçbir problemim olmadı.
Hocam yeni ürün verdiler kulaklığı satmayı düşünüyorum umarım satarim bir daha almayacağım Anker ürünlerini
Hocam benim daha dönmedi de gelen yeni ürün de sıkıntılı mıydı?
Bana da dün mesaj geldi yenisi gönderilecekmiş şaka gibi hocam madem bu kadar sorunlu ya çözün tamamen ya da kaldırınYok hocam yeni ürün problemli değil ama satmak istiyorum yine de
Bana da dün mesaj geldi yenisi gönderilecekmiş şaka gibi hocam madem bu kadar sorunlu ya çözün tamamen ya da kaldırın
Hocam değişim sağladılar mı? Az önce talep oluşturdum benimkinin de sağ teki çalışmıyor. Sol teki çalışıyor o da kutuya koyunca kapanmıyor. Ürünü Ağustos ayında almıştım. Yaklaşık 7 ay olmuş kabul ederler mi?
Ürün iadesi istesem 519TL'ye almıştım onu mu verirler yoksa şu an güncel tutar olan 1299TL mi verirler?(fiyatta değişik beyaz rengi yani bende olan 1299TL, siyah rengi 599TL.
İade kabul olur mu bilmiyorum ama olsa aldığın fiyattan olur bu kesin. Garanti devam ediyorsa ürün değişimi olur ama.