Anker Soundcore R100 kulaklığın sol tarafı çalışmıyor

OplaX

Hectopat
Arkadaşlar selam elimde Anker Soundcore R100 modeli var ama kulaklık sol tarafı çalışmıyor, ne yapmam lazım? Ürünün kronik olduğunu biliyorum.

Bu kulaklığı 1,5 senedir kullanıyorum, sol kulaklıkta şarj olmama sorunuyla ara ara karşılaşıyordum ama şarj kutusuna takınca tekrardan şarj oluyordu ve şarj olduğunda sorunsuz bir şekilde kullanabiliyordum. Ancak son bir kaç haftadır şöyle bir durumla karşılaşmaya başladım. Kulaklıkla işim bitince tekrardan şarj kutusuna koyuyorum birkaç saat sonra kutusundan çıkardığım zaman sol kulaklıktan şarjı olmasına rağmen hiçbir şekilde ses gelmemeye başladı. Bu bahsettiğim durum bir kaç saat sonra kendiliğinden geçiyor bazen bir iki gün sorunsuz kullanıyorum kulaklığı ama yine de aynı sorun tekrar ediyor. Şimdi ben bu kulaklığı servise gönderdiğim zaman (hepsiburadadan satın almıştım hepsijet üzerinden göndereceğim) orada düzgün çalışma ihtimali var. Bu durumda servis ürünü bana olduğu gibi üzerinde hiç bir işlem yapmadan gönderebilir mi yoksa kronik sorunlu olduğu için değişim (sadece kol kulaklık ya da tamamen sıfır bir ürün) yapabilir mi? Bu konuda servis deneyimi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı