Anker Soundcore R50i alınır mı?

Uygulaması olmadığı için ben QCY T13 ANC aldım ama sonuçta senin kendi kararım. Ben ses kalitesi dengeli olduğu için memnunum.

Dışarıda müzik dinlemek için Bluetooth kulaklık alacağım. Neye dikkat etmeliyim, şimdi mi almalıyım yoksa indirim mi beklemeliyim? Güzel bir şey varsa atabilir misiniz?
https://www.hepsiburada.com/anker-s...arantili-p-HBCV000049D0S5?magaza=Hepsiburada& ve bu fiyatına değer mi?

Hocam bende o kulakliktan aldim 800 TL'ye gayet güzel bir kulaklık dokunmatik.

Ses kalitesi falan aşırı güzel alabilirsiniz hocam.

Soundcore adlı uygulamadan kontrol edebiliyorsunuz hocam.

Uygulaması varmış fark etmemiştim ama bu kulaklıkta ANC yok. Gürültüyü belli bir miktarda azaltıyor. Özellikte dışarıdayken iyi oluyor.
hocam gürültü konusunda bir fikrim yok ben sadece müzik dinlemek için kullanıyorum görüşme yapmıyorum benim işimi çok iyi görüyor ama bu fiyata üç aşağı beş yukarı bütün modeller aynı olur gibi

Soundcore R50i modelli kulaklığı aldım ve geldiğinde sağ ve sol kulaklığın birlikte senkronize ses vermediğini fark ettim. Ne kadar verdikleri yönergelerle sıfırlasam da sol kulaklıktan ses alamadım. Teknik servise gönderdim 20 günde geri geldi. Kulaklık nasıl gönderdiysem aynı düzende geri geldi sanki hiç dokunulmamış gibi.
Ben açıkçası herhangi bir işlem yapmadıklarını düşünüyorum. Değişim de yapmıyorlar.
Elimizde kaldı. Bir daha göndereceğim servise. Bir 20 gün daha bekleriz. Sonuç aynı olursa tüketici haklarına vb. şikayette bulunacağım maalesef.

Bende hem r50i hemde anc modeli var. Anc modelini almanı tavsiye ederim ses kalitesi daha iyi tipi daha güzel Düz olanı kardeşime verdim anc olanı ben kullanıyorum akıyor ses 😎 Öncesinde konuşma kalitesinde problem vardı güncelleme geldi çözüldü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı