Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.076 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:07 #11 efos dedi: Kopmalar çok nadir oluyor 1-2 saniyelik olduğu için hiç problem yaratmadı benim için, mikrofon da göz ardı edilebilir. Sonuçta 400-500 TL bandında çakma kulaklıklar satılıyor. Genişletmek için tıkla... T13 almak daha mantıklı şahsen 300 TL daha ucuz mik performansı daha stabil.
efos dedi: Kopmalar çok nadir oluyor 1-2 saniyelik olduğu için hiç problem yaratmadı benim için, mikrofon da göz ardı edilebilir. Sonuçta 400-500 TL bandında çakma kulaklıklar satılıyor. Genişletmek için tıkla... T13 almak daha mantıklı şahsen 300 TL daha ucuz mik performansı daha stabil.
efos Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 574 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:14 #12 Soraka Kajmer dedi: T13 almak daha mantıklı şahsen 300 TL daha ucuz mik performansı daha stabil. Genişletmek için tıkla... İki modeli de test ettim. Anker gözle görülür bir şekilde daha kaliteli. Tercih meselesi.
Soraka Kajmer dedi: T13 almak daha mantıklı şahsen 300 TL daha ucuz mik performansı daha stabil. Genişletmek için tıkla... İki modeli de test ettim. Anker gözle görülür bir şekilde daha kaliteli. Tercih meselesi.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.318 Makaleler 3 Çözümler 22 Dün 21:55 #13 Soraka Kajmer dedi: Mikrofonu rezalet, kopmalar mevcut. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu kötü ama ben kopma sorunu yaşamadım hocam. T13 ANC mi bu mu derseniz bu derim bunun sesi daha iyi malzeme kalitesi daha iyi.
Soraka Kajmer dedi: Mikrofonu rezalet, kopmalar mevcut. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu kötü ama ben kopma sorunu yaşamadım hocam. T13 ANC mi bu mu derseniz bu derim bunun sesi daha iyi malzeme kalitesi daha iyi.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.076 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:26 #14 v3rtecc dedi: Mikrofonu kötü ama ben kopma sorunu yaşamadım hocam. T13 ANC mi bu mu derseniz bu derim bunun sesi daha iyi malzeme kalitesi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bende mik ön planda olunca geriye düşüyor bu konuda.
v3rtecc dedi: Mikrofonu kötü ama ben kopma sorunu yaşamadım hocam. T13 ANC mi bu mu derseniz bu derim bunun sesi daha iyi malzeme kalitesi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bende mik ön planda olunca geriye düşüyor bu konuda.