Anker Soundcore space Q45 alınır mı?

Tems.

Hectopat
Kulaklık almayı düşünüyorum bir yere giderken hem spor yaparken kullanacağım Anker Soundcore space Q45 var aklımda nasıl başka tavsiyeniz var mı? Bir de terden sıkıntı olur mu?

Günlük kullanım için başarılı bir kulaklık ancak terleme karşında ne kadar dayanıklıdır bilemiyorum. Özellikle kulaklık yastıkları üzerindeki suni deri epitel hızlı deforme olabilir, sürücüler sıvılara karşı hassas olabilir.

Günlük kullanım için başarılı bir kulaklık ancak terleme karşında ne kadar dayanıklıdır bilemiyorum. Özellikle kulaklık yastıkları üzerindeki suni deri epitel hızlı deforme olabilir, sürücüler sıvılara karşı hassas olabilir.

Çok hızlı deforme oluyor. 2 taraftan da patlıyor pedler. Ben Q30 kullanıyorum arkadaşım ise Life Tune. İkimizin de pedler birkaç ayda patladı sol sağ olmak üzere.

Garanti ücretsiz değişim yapıyor ama devamlı uğraşmak adamı bunaltır. Soundcore tarafından üretilmemiş, uyumlu bir ped satın alıp onu kullanmak düşünülebilir.

Aynı zamanda malzemesi çok dandik. Kırılıyor, bunun hakkında da şikayetler var dolusuyla. Arkadaşım da yaşadı Life Tune ile. Q45 için Şikayetvar sayfası da kırılma şikayetleriyle dolu.

Sorması ayıp ne kadar sürede kulaklık yastıklarınız deforme oldu? Bende bir süredir Q30 kullanıyorum da merak ettim açıkçası. (Daha önce kısa sayılmayacak bir Q45 deneyimim de olmuştu.)

Valla bende q30 var. 3 sene dayandi pedler. Sonra da 150 liraya yan sanayi ped aldim canavar gibi kullaniyorum. 4 sene oldu neredeyse.

Ped kullanimi biraz kullaniciya bakiyor.

Sorması ayıp ne kadar sürede kulaklık yastıklarınız deforme oldu? Bende bir süredir Q30 kullanıyorum da merak ettim açıkçası. (Daha önce kısa sayılmayacak bir Q45 deneyimim de olmuştu.)
1 seneden fazla oldu, kulaklığı her gün kullanıyorum (bilgisayar başında, arabada, uçakta her yerde) ve pedlerde herhangi bir deforme olmadı. Plastik aksamında darbe kaynaklı olmayan bir çatlak oluştu, onun için garantiye başvuravağım.

Geri
Yukarı