Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

Sizin bütçenize göre kazık gelebilir. Bu upload hızına göre gayet makul bir fiyat. Kişi yayıncı olabilir. Bulunduğu yerde altyapı olmayabilir. Birden fazla kullanıcı ortak olarak almış olabilir. O yüzden insanların kararlarına "kazık" ibaresi yerleştirmek uygun değil. Bence fazla dersiniz düşüncenizi ortaya koyarsınız. Sokak ağzıyla burada konuşamazsınız.
Kazıklanmak hoşuna gidiyor sanırım. 279 TL baya kazık çünkü. :D

Hocam bu SNR değeri ile kopma oluyor mu ? Bendeki Asus modem sürekli bağlantı koparıyor.
Download hızım: 75 Mbps
Upload hızım: 4 Mbps
Paketim: Özgür İletişim Ekstra (VAE)
Fiyatı: Ayda 80 TL
Taahhüt: Yok
Servis sağlayıcım: Turknet

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 10

Speedtest sonucu:
Eki Görüntüle 366221
Hat değerleri:
Eki Görüntüle 366222

Hocam bu snr değeri ile kopma oluyor mu ?
Kopma hiç yaşamıyorum, gayet stabil. Bina içi kablolamanız çok iyiyse kopma sıkıntısı yaşamazsınız. Zaten 10 snr gayet kabul edilebilir bir değer. Yakın bir arkadaşım daha hızlı bir interneti daha düşük snr değerleri ile (7.5-8 snr) kullanıyor onda da kopma hiç yok. Bina içi kablolamanız iyi değilse snr 15-20 olsa bile kopma yaşanabilir. Saha dolabına yakınlık da önemli tabi, line attenuation ne kadar düşükse o kadar sağlıklı olur, düşük snr da olsa kopma yapmaz iyi bir bina içi kablolama ile birlikte.

Sizin bütçenize göre kazık gelebilir. Bu upload hızına göre gayet makul bir fiyat. Kişi yayıncı olabilir. Bulunduğu yerde altyapı olmayabilir. Birden fazla kullanıcı ortak olarak almış olabilir. O yüzden insanların kararlarına "kazık" ibaresi yerleştirmek uygun değil. Bence fazla dersiniz düşüncenizi ortaya koyarsınız. Sokak ağzıyla burada konuşamazsınız.
İstediğim gibi konuşurum kimseye hesap verecek değilim. Siz sokak ağzı görmemişsiniz her cümleye sokak ağzı demekten vazgeçin senin gibi birkaç kişi var daha burada, kazık demek hakaret demek değil nasıl heyecan basmış sizi onu anlamadım. :D Zorunuza giden bir şey var ise rapor tuşu var orada kullanırsınız.

@Silinen üye

@halilgkmn19051

ben sn de 25 mb download gördüm. 2 gb 1 dk indiriyor ve 30 gb videoyu 3 saatte yüklüyor.

baz istasyonun sağlamış olduğu bağlantı kaliteliyse size

maksimum 600mps yani saniyede partbaşına 60mb indirme ve 50mps yani saniyede 5mb yükleme imkanı sunmaktadır. var mı böyle bir hizmet ? o gördüğünüz wifi ile bağlantım ve dalgalanmadan ötürü hızlar bu şekilde cat6 bağlantıda hızlar uçuyor.

Ayrıca modein sabit değil istediğin yere taıyabiliyorsun istediğin 4.5 g çeken heryerde kullanabilyorsun.

Asıl kazık olan diğerleri...

@Silinen üye

@halilgkmn19051

ben sn de 25 mb download gördüm. 2 gb 1 dk indiriyor ve 30 gb videoyu 3 saatte yüklüyor.

baz istasyonun sağlamış olduğu bağlantı kaliteliyse size

maksimum 600mps yani saniyede partbaşına 60mb indirme ve 50mps yani saniyede 5mb yükleme imkanı sunmaktadır. var mı böyle bir hizmet ? o gördüğünüz wifi ile bağlantım ve dalgalanmadan ötürü hızlar bu şekilde cat6 bağlantıda hızlar uçuyor.

Ayrıca modein sabit değil istediğin yere taıyabiliyorsun istediğin 4.5 g çeken heryerde kullanabilyorsun.

Asıl kazık olan diğerleri...
Hocam ben zaten o arkadaşa hakaret etmedim ki. Kazık demek hakaret demek değil, diğer arkadaşa ne oluyorsa savunmaya geçmiş hemen.

Download hızım: 67.50 Mbps
Upload hızım: 3.70
Paketim: Hiper Pro 75
Fiyatı: 76 TL
Taahhüt: 24 Ay
Servis Sağlayıcı: NetSpeed

Kalite memnuniyetim: 10 üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim: 10 üzerinden 10

Download hızım: 35 Mbps
Upload hızım: 2.70 Mbps
Paket: 35 Mbps Limitsiz
Fiyat: 90 Küsür
İSS: Türk Telekom TTNET
Hiç Memnun değilim İndirme Konusunda 3-4 MBPS Atıyor fakat Oyunlarda Ping fazla Fortnite 70-100 arası kısacası memnun değilim hizmetlerinden

8028769934.png

Paketim : 100mbite kadar aknsiz
Fiyatı : Ayda 74.99TL
Taahhüt : Yok
Servis Sağlayıcım : Türknet

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 7
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 7
wifi bağlantım

resimd7919.png

cat6 bağlantım

resim8b6c5.png

Fiyatı: Ayda 279TL
Paketim: SUPERONLINE SUPERBOX SINIRSIZ
Servis sağlayıcım: SUPERONLINE

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 10
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden10
Birde 30 ping var. Bu fiyata birde kullanıcı memnunsa bize susmak düşer 😅

Download hızım: 10 Mbps (Ödenen pakette sunulan 25 Mbps ama ne yazık ki vermiyor)
Upload hızım: 2.1 Mbps
Paketim:
Fiyatı: Ayda 69.90 TL
Taahhüt: 24 ay var, Şubat 21'de bitiyor kurtulacağım.
Servis sağlayıcım: Allah'ın Belası Turkcell Superonline

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 1
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 1

Arkadaşlar sakın Turkcell'e bulaşmayın yeni internet bağlatacaklar için söylüyorum, sakın ve sakın bulaşmayın ilgi, alaka, hizmet, kalite gerçekten sıfır, 21 Şubat sonrası değiştirmek için sabırsızlanıyorum, unutmadan belirteyim League Of Legends oynarken 300 ping sabit alıyorum ve bunu müşteri temsilcisi ile paylaştığımda Speed Test üzerinden test yapıp fotoğraf atmamı istedi ve 90 ms gibi bir değer ortaya çıktı ve 90 ms için standart kabul edilebilir dedi, acaba kendileri benim yerimde olsa ne yapardı ? Çok merak ediyorum, Bölgemde 25 Mbps sunabileceklerini söyleyip paketi yaptırtıp 7,5 - 10 Mbps arası hız aldığımda şikayet ettiğimde ise bölgemde maksimum 10 Mbps alabilceğimi söylediler ve o zaman 25 Mbps üzerinden paket almasaydınız diye tavır takındıklar, Ayrılmam söz konusu olduğunda ise Cep ve İnternet Faturam bir olduğu için ( İkisine ayrı vergi ödememek adına tek paket yaptırmıştım) Sabit hattımıda iptal ettirmek zorunda olduklarını bunun içinde toplamda 375 TL cayma bedeli istediler, bunların hepsini anlatmak istedim, Lütfen Turkcell'den kendi akıl sağlığınız için uzak durun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı