Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

Download hızım: 50 Mbps
Upload hızım: 6 Mbps
Paketim: Bilmiyorum
Fiyatı: Ayda 73 TL
Taahhüt: 24 ay
Servis sağlayıcım: Vodafone Net

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 10
6 mbps uplaod nasıl oluyor ?
Download hızım: 32.13 Mbps
Upload hızım: 3.80 Mbps
Paketim:50 Mbps 4 mbps kotasız fibernet
Fiyatı: Ayda 86 TL
Taahhüt: 24 ay
Servis sağlayıcım: Türk Telekom

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 5
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 6

8 yıldır türk telekom kullanıyorum.Ne yazık ki altyapımda bu iss var.Olmasada olurdu çünkü twitch üzerinden yayın açınca 100kb versem bile ping 15 den 60 kadar çıkıyor.Lolün türkiye servarında.Onu geçtim.Fortnite oynarken bile edit biraz geç yapıyor.Oyunda aimim iyi yapıda iyi ama sırf bu iss yüzünden edit geç yapıyo.Ping testi yapınca cat 5 ile 5 ping çıkıyo.

Sevgili TurkNet'li,​

Özgür İletişim Paketimizin fiyatı Haziran’da 75,99 TL oluyor (Özgür İletişim Ekstra da 85,99 TL olacak). Haziran faturanızda bu yeni tutarı göreceksiniz.

Daha yeni başlamıştık, ne zammı bu diyebilirsiniz. Haklısınız. Biz yılda bir ya da şartlar elverdiğinde iki yılda bir maliyetlerimiz doğrultusunda yeni fiyatımızı belirliyoruz (son iki fiyat değişikliğimiz Mart 2016 ve Nisan 2018’de olmuştu). Bu seferki sizin TurkNet'li olmanıza yakın bir zamana denk geldi. Kusura bakmayın.

Fiyatımızı artırdık çünkü son bir yılda:
  • Bağlantı maliyetlerimiz yaklaşık %50 arttı.
  • Veri taşıma maliyetlerimiz yaklaşık %40 arttı.
  • Yatırım maliyetlerimiz sırf döviz kuru etkisiyle %50’ye yakın arttı (artan yatırımlarımızı da hesaba katarsak çok daha fazla arttı aslında).
  • Diğer maliyetlerimiz enflasyona bağlı olarak %20 arttı.

Bütün bu artışlar karşısında biz fiyatımızı 11 TL (%16,9 oranında) artırarak size hizmet vermeye devam ediyoruz. Yaptığımız teknoloji yatırımları, gelişen altyapımız, gittikçe dijitalleşen müşteri deneyimimiz ve hızla büyüyen kullanıcı sayımız sayesinde elde ettiğimiz maliyet avantajlarını müşterilerimiz lehine kullanmayı tercih ediyoruz.

Biz TurkNet olarak taahhütsüz, kotasız, AKN’siz, limitsiz, kafa karıştırmayan bir hizmet sunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bizimle olduğunuz, yanımızda durduğunuz, internette değişmez denilen şeyleri değiştirirken bizi desteklediğiniz için ne kadar teşekkür etsek azdır.

Sevgi ve saygılarımızla,

TurkNet

Dowload 35 mpbs
upload 5 mpbs
Özgür iletişim paketi
taahhüt yok
fiyat yeni zamla beraber 76 ₺
Memnuniyet 10 üzerinden 7 (arada wifi kopuyor ping vs telekom alt yapısı olduğu için )
Turknet

Sevgili TurkNet'li,​

Özgür İletişim Paketimizin fiyatı Haziran’da 75,99 TL oluyor (Özgür İletişim Ekstra da 85,99 TL olacak). Haziran faturanızda bu yeni tutarı göreceksiniz.

Daha yeni başlamıştık, ne zammı bu diyebilirsiniz. Haklısınız. Biz yılda bir ya da şartlar elverdiğinde iki yılda bir maliyetlerimiz doğrultusunda yeni fiyatımızı belirliyoruz (son iki fiyat değişikliğimiz Mart 2016 ve Nisan 2018’de olmuştu). Bu seferki sizin TurkNet'li olmanıza yakın bir zamana denk geldi. Kusura bakmayın.

Fiyatımızı artırdık çünkü son bir yılda:
  • Bağlantı maliyetlerimiz yaklaşık %50 arttı.
  • Veri taşıma maliyetlerimiz yaklaşık %40 arttı.
  • Yatırım maliyetlerimiz sırf döviz kuru etkisiyle %50’ye yakın arttı (artan yatırımlarımızı da hesaba katarsak çok daha fazla arttı aslında).
  • Diğer maliyetlerimiz enflasyona bağlı olarak %20 arttı.

Bütün bu artışlar karşısında biz fiyatımızı 11 TL (%16,9 oranında) artırarak size hizmet vermeye devam ediyoruz. Yaptığımız teknoloji yatırımları, gelişen altyapımız, gittikçe dijitalleşen müşteri deneyimimiz ve hızla büyüyen kullanıcı sayımız sayesinde elde ettiğimiz maliyet avantajlarını müşterilerimiz lehine kullanmayı tercih ediyoruz.

Biz TurkNet olarak taahhütsüz, kotasız, AKN’siz, limitsiz, kafa karıştırmayan bir hizmet sunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bizimle olduğunuz, yanımızda durduğunuz, internette değişmez denilen şeyleri değiştirirken bizi desteklediğiniz için ne kadar teşekkür etsek azdır.

Sevgi ve saygılarımızla,

TurkNet

Dowload 35 mpbs
upload 5 mpbs
Özgür iletişim paketi
taahhüt yok
fiyat yeni zamla beraber 76 ₺
Memnuniyet 10 üzerinden 7 (arada wifi kopuyor ping vs telekom alt yapısı olduğu için )
Turknet
Peki bir şey soracağım sana, upload hızın nasıl 5 olabiliyor? Türk Telekom altyapısı olduğu için ben Türk Telekom kullanıyorum ona rağmen 4 Mbps upload, hız limiti kaldırdılar mı?

Peki bir şey soracağım sana, upload hızın nasıl 5 olabiliyor? Türk Telekom altyapısı olduğu için ben Türk Telekom kullanıyorum ona rağmen 4 Mbps upload, hız limiti kaldırdılar mı?
Ben forumda bir arkadaşa sorduğumda bana TT'nin 35 MBPS paketinde 3 MBPS upload olduğunu söyledi.

Download hızım: 25 Mbps
Upload hızım: 3-4 Mbps
Paketim: Özgür İletişim Paketi( 35 mbps VDSL)
Fiyatı: Ayda 65 TL
Taahhüt: Yok
Servis sağlayıcım: Türknet Firması

Avantajları: Taahhütsüz, uygun fiyat, hızlı, adil kullanım kotası yok
Dezavantajları: Ara sıra internetimin anlık yavaşlaması ve ya anlık gitmesi( çok sık olmasa da can sıkıyor) ve 35 mbps yerine 25 mbps almam.

Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 8

Not: Yıllarca çok çektim TTnet den 1-2 mbps hızlarla hatta 1 mbps bile zor görürdük o yüzden şu an ki durum eski yıllara göre velinimet diyebilirim o yüzden genel olarak memnunum. Bu arada Türknet müşteri hizmetleri ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar, adamları arıyorsun en ufak sorunda bile ücretsiz bir şekil de direkt Türk Telekomdan adamları gönderiyorlar.

Download hızım: 25 Mbps
Upload hızım: 3-4 Mbps
Paketim: Özgür İletişim Paketi( 35 mbps VDSL)
Fiyatı: Ayda 65 TL
Taahhüt: Yok
Servis sağlayıcım: Türknet Firması

Avantajları: Taahhütsüz, uygun fiyat, hızlı, adil kullanım kotası yok
Dezavantajları: Ara sıra internetimin anlık yavaşlaması ve ya anlık gitmesi( çok sık olmasa da can sıkıyor) ve 35 mbps yerine 25 mbps almam.

Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 8

Not: Yıllarca çok çektim TTnet den 1-2 mbps hızlarla hatta 1 mbps bile zor görürdük o yüzden şu an ki durum eski yıllara göre velinimet diyebilirim o yüzden genel olarak memnunum. Bu arada Türknet müşteri hizmetleri ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar, adamları arıyorsun en ufak sorunda bile ücretsiz bir şekil de direkt Türk Telekomdan adamları gönderiyorlar.
Artık 75 :)

50 mbps vdsl
20 25 upload
Fiyat 65 tl ama rapor oldugu icin 50 tl
Fiyat 10/9
Memnunluk 10/5
Iss turknet yapa
Hocam, siz kendi adresiz için Türknet sitesinde yeni sorgulama yapsanız sonuç çıkmaz, ama komşunuz eğer Türknet kullanmıyorsa maximum hız yazacaktır. Sizden rica etsem bu sorgulamayı yapabilir misiniz? Bende 3mbit yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı