Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

Download hızım: 16 Mbps
Upload hızım: 1 Mbps
Paketim: SpeedPlus 16
Fiyatı: Ayda 56 TL
Taahhüt: 12 Ay
Servis sağlayıcım: NetSpeed

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 8
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 10

Çoğu banka ile anlaşmaları henüz sağlanmadı. Garanti, Teb, Halkbankası ve Finansbank ile anlaşmaları var. Bunun haricinde site üzerinden her ay girerek ödemek gerekiyor. Online oyunlarda sıkıntı çıkarabilir. Cgn havuzundan ip veriyor. Diğer konularda fiyat açısından şuan en iyi teklif veriyorlar. 15 Haziranda mevcut tarifelere yaklaşık 10 TL zam gelecek.

Bursa/Osmangazi
Direkt olarak bu pakete geçmedim. Daha önce 50 Mbps 75 GB AKN'lı paketteydim. 2019'da AKN'nın kalkması ve taahhüt bitimi mükemmel oldu. Aklıma yeni geldi ayrıca engelli indirimi var.
Sol kullanıyorum. AKK kalkmadan önce 100Mbps / 150GB AKK sonrası 24Mpbs'e düşüş vardı. AKK kalktığında taahhütname dolana kadar yaklaşık 4 ay AKK'siz 100Mbps/10Mbps kullandım. Taahhütname bittikten sonra 24Mbps/5Mbps 105TL teklifi yapmışlar babamı arayıp. Ben evde değildim ve babam da bana sormayıp kabul etmiş. Eskiden 99TL idi. Şimdi hem fiyat arttı hem hizmet kalitesi düştü. Bu durumdan çok muzdaribim. Bunu bir şekilde çözebilir miyiz acaba çok merak ediyorum.

Bursa/Osmangazi
Direkt olarak bu pakete geçmedim. Daha önce 50 Mbps 75 GB AKN'lı paketteydim. 2019'da AKN'nın kalkması ve taahhüt bitimi mükemmel oldu. Aklıma yeni geldi ayrıca engelli indirimi var.
Nasıl bu kadar yüksek upload alıyorsun? Bulunduğum yerde kablonet altyapısı var fakat 100 download 4 upload paketleri var en fazla.

Nasıl bu kadar yüksek upload alıyorsun? Bulunduğum yerde kablonet altyapısı var fakat 100 download 4 upload paketleri var en fazla.

Normal olarak 5 Mbps sabitlenmiş ama bende bilmiyorum. Hatta test başladığında 50 Mbps upload falan görüyorum. Sonra normale iniyor. Ek bir şey uygulamadım ama modem elektrikler gidince bozulmuştu yenisi yerine tamir etmişlerdi ayrıca biraz eski.

Download hızım: 6.92 Mbps
Upload hızım: 0.66 Mbps
Paketim: 16 Mpbs AKK/AKN'siz
Fiyatı: Ayda 75 TL
Taahhüt: 24 Ay
Servis sağlayıcım: Turk Telekom

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 3.5
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 4.5-5.5

Download hızım: 48.32 Mbps (19.00 ile 00.00 arası 20Mbps)
Upload hızım: 4.84 Mbps
Paketim: 3 Ay Bedava Kampanyası (50Mbps Akıllı Sınırsız)
Fiyatı: Ayda 80 TL
Taahhüt: 27 ay
Servis sağlayıcım: KabloNet

2 Memnuniyet Değerlendirmesi Yapmak İstiyorum;

Türkiye Şartlarında;
Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 10
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 9

Dünya Şartlarında;
Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 8
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 4
Adsız.png

Download Hızım: 29.10 Mbps
Upload Hızım: 2.81
Paketim: 35 Mbps'ye kadar Limitsiz - Taahhütsüz - Her yöne 1000 dakika
Fiyatı: Ayda 75 TL
Taahhüt: Yok
Servis Sağlayıcım: TurkNet

Kalite Memnuniyetim: 10 üzerinden 9
Fiyat Memnuniyetim: 10 üzerinden 7

Download Hızım: ~27 Mbps
Upload Hızım: ~4,50
Paketim: 24 Mbps'ye kadar Limitsiz AKK'sız.
Fiyatı: Ayda 63 TL
Taahhüt: 24
Servis Sağlayıcım: Türk Telekom

Kalite Memnuniyetim: 10 üzerinden 7
Fiyat Memnuniyetim: 10 üzerinden 8

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı