Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

Download hızım: 72 Mbps
Upload hızım: 7.6 Mbps
Paketim: G-NET FİBER 100 Mbps. (VDSL)
Fiyatı: Ayda 90 TL
Taahhüt: Taahhütsüz.
Servis sağlayıcım: GIBIRNet.

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 9
 
Hocam genel kalite itibarıyla memnunum ancak puanlama yaptığım vakitlerde internetim zırt pırt kesiliyordu. Yarım saat boyunca da gelmiyordu. Bir diğer sebep ise telefonumla belli başlı sitelere bağlanırken acayip hız düşmeleri veya bağlantı slrunları yaşıyorum. Örneğin Yemeksepeti uygulamasına girerken Wi-Fi ile gireceksem 2-3 dakika kafadan alıyor. Mobil veriye geçiyorum bu durumlarda. Başka bir örnek ise maçkolik, maçkolik uygulamasında yine stabil değil. Twitter uygulamasında tweetler yüklenirken medyalar kesinlikle gelmiyor. Medyaları görüntülemek için yine mobil veriye geçmem gerekiyor. Facebook'ta bu sorun yok mesela.

Hala devam ediyor ise profil ayarlarınıza bir baktırın(aile, çocuk vb.) ve arıza kaydı açtırın düzeltirler.

Madem altyapınızda GigaFiber var o zaman TurkNet'e geçin. 100 TL'ye 1000 Mbps veriyorlar. Taahhüt yok. Ayrıca Turkcell'den çıkarsanız 120 TL'lik cayma bedelini kendisi veriyor.

Altyapı farklılıkları var. GPON alt yapıda firmalar 100 veya 200 Mbps üst sınırı koyuyor. TurkNet kendi GPON alt yapısında bu limiti koymuyor. TurkNet GigaFiber (TurkNet'e ait fiber alt yapıda) geçişinde 480 TL'ye kadar taahhütten cayma bedelini karşılıyor. Bakır ve diğer fiber alt yapılarda 120TL'ye kadar. Superonline Fiber alt yapısında TurkNet hizmet veremiyor. Türk Telekom Fiber de maksimum 100mbps, TurkNet Fiberde ise 1000mbps'ye kadar verebiliyor.
 
Son düzenleme:
Şu an Millenicom 100 Mbit kullanıyorum ama her akşam 3 kez modem resetle yok efendim yeniden sinyal göndermeler, DSL ışığı kırmızı yansın tekrar bağlan bıktım.

139 TL cayma bedelim var, TTNET 50 Mbit mi TurkNet 100 Mbit mi geçmeliyim, hattım 88 Mbit VDSL.

TurkNet'te taahhüt yok ama CGNAT havuzu ping seviyesi kaç? Bir de her akşam modem aç kapa sinyal var internet yok sorunları oluyor mu?
 
Download hızım: 806 Mbps
Upload hızım: 941 Mbps
Paketim: Özgür İletişim GigaFiber 1000
Fiyatı: Ayda 99.90 TL
Taahhüt: Yok
Servis sağlayıcım: TurkNet

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 10
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 10
 
Download hızım: 95 Mbps
Upload hızım: 8.2 Mbps
Paketim: Fiber Ultra Fast 100
Fiyatı: Ayda 99 TL (arkadaş kodu ile 94 TL ödüyorum)
Taahhüt: Yok
Servis sağlayıcım: Netspeed

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 10
 
Download hızım: 95 Mbps.
Upload hızım: 8.2 Mbps.
Paketim: Fiber Ultra Fast 100.
Fiyatı: Ayda 99 TL (arkadaş kodu ile 94 TL ödüyorum)
Taahhüt: Yok.
Servis sağlayıcım: Netspeed.

Kalite memnuniyetim: 10 üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim: 10 üzerinden 10.

Hocam bende 2020 Nisandan beridir Netspeed kullanıyorum. Bir şey soracağımda. Bu arkadaş kodunu tanımadığınız birine versek herhangi bir bilgimize erişebiliyorlar mı?
 
Hocam bende 2020 Nisandan beridir Netspeed kullanıyorum. Bir şey soracağımda. Bu arkadaş kodunu tanımadığınız birine versek herhangi bir bilgimize erişebiliyorlar mı?

Hayır hocam erişemezler. Bende abone olurken forumdan birinin kodunu vererek indirim kazandım. Rahatlıkla verebilirsiniz yani
 

Yeni konular

Geri
Yukarı