[Anket] Korsan oyunlara teknik destek isteyen konular kilitlenmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
105
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- Intel Core Ultra 9 285K İşlemci
- ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart
- Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı
- G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM
- Lian Li O11D EVO RGB Kasa
- Arctic Liquid Freezer III Pro 420mm AIO
- Samsung 980 Pro 500GB SSD
- Samsung 980 Pro 1TB SSD
- KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD
- WD Black SN810 500GB SSD
- MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K
- Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz
- Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz
Meslek
Technopat Haber Editörü
Merhabalar, bilindiği üzere bu zamana kadar korsan oyunlar için (satışta olmayanlar hariç) teknik destek sağlamıyoruz. Bununla ilgili birçok üye geri dönüş sağlıyor ve korsan oyunlar için teknik destek verilmesini talep edenler de var, aynı işleyişin devam etmesini isteyen de.

Oyun fiyatlarının alım gücünü zorlaması gibi bazı unsurlar var ve bu konuyu tamamen üyelere, yani sizlere bırakıyoruz.

Sizce; korsan oyunlara teknik destek isteyen konular kilitlenmeli mi, yoksa açık mı bırakılmalı?

İsteğinizi ankete, yorumlarınızı ise konuya cevap olarak bildirebilirsiniz. Anket cevabı esas alınacaktır.

Bazı koyulabilecek kurallar;
  • Korsan oyun önerisi yapmak yasak olacak
  • Korsan oyun indirme bağlantısı vermek yasak olacak
  • Korsan oyuna destek için maddi kriter
*Önerilerinizi belirterek ek anket seçenekleri talep edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelecekte oyun yazacak arkadaşlar daha iyi anlar şu an bir şey değiştiremeyeceğimi düşünüyorum korsanı savunan arkadaşlar için.

Arkadaşın dediği gibi şöyle konu açılıp yardım edilsin yani şu hata var şunu yap diye. Yani bu arada cevap yazan olunca yapımcı üzülmeyecek :8

Pratisyen hekimler 6-7 bin liraya ek olarak 1-2 bin lira da döner sermayeden ekmeklerini alan kişiler. 4000 liraya da gayet güzel ev geçindirilir. 3000 lira ilebile sıkışılarak geçindirilir.
2 çocuklu napsın? Onu da geçtim son zamanlarda markete gittin mi hiç? 15 yaşındayım annemle 2 kişi kalıyoruz yan dairede anneannem ve dedem kalıyor annem bakıyor 2'sine de. Annem rehber öğretmen 8 bin lira maaş alıyor. Peki düşün bakalım para artıyor mu? Ya da yetiyor mu? Tabii ki hayır. Önceden kalma kredi borcu 2 bin lira. Kira, gıda, barınma, eğlenme. Onu da geçtim küçük bir şehirdeyiz. Bak bunu da geçtim yazın çalıştım ve annemin az da olsa zorlamasıyla 4000 bin ben biriktirdiğim ve çalıştığımı koyup annem de üstüne koyduğuyla 5000 liraya topladım bilgisayarımı. Bir de gelip mutfak ihtiyacı o kadar olur mu demeyin lütfen. Ekmek mi yiyelim? METU Mezunu annem gel de zar zor geçin. Bu arada rüyadasın herhalde 10 bin alırsın demişsin pratisyenler. Kuzenim 4 sene hukuk okudu ve sence nerede şu anda? Köle konumunda saçma sapan bir avukatlık bürosunda çalışıyor. Kısacası ne yaparsanız yapın ama boş laf yapmayın lütfen. Ağzı olan konuşuyor.

Belli başlı sağlam oyunlar için sabit bir konu açılıp, kullanıcıların o konuda yardımlaşması sağlanabilir. Her korsan oyun için açılan yeni konu forumu kirleteceğini düşünüyorum. Atıyorum Resident Evil 2 oyunu için açılan başlıkta konu sahibi arkadaş a sorunu için bunu, b sorunu için bunu yapabilirsiniz tarzı sürekli konuyu güncel tutabilir. Genelde korsan oyunda alınan hatalar bir kaç sebepten oluyor zaten.

Ben klasik bir örnek verdim, siteye girince direkt koca yazıyla satın al çıkıyor ama kimse almaz. Neyse demek istediğim herkes bir şeyleri korsan kullanmıştır.
Senin dediğin şey sokaktan geçerken yolda rastgele birisine para istememesine rağmen para vermek gibi bir şey. WinRAR zorunlu lisans istese, deneme süresi bittikten sonra kitlense tabii ki alırdım, kendi adıma konuşuyorum.

Kimse kimseyi kandırmasın herkes hayatında bir kere de olsa korsan oyun indirip birçok sorunlarla karşılaştı. Belki bazılarınız Youtube'dan halletti bazılarınız da başka forumlardan. Bu forumda da yardım isteyen olunca hemen herkes sanki yıllardır orjinal takılıyormuş gibi "Korsana destek vermiyoruz" deyip konuyu raporluyorlar. Bırakın kimin ne sorunu varsa yazsın, yardım etmek isteyen de etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı