Anksiyete atağı geçirdim

Öncelikle soğusa bile çok da umursamanızı gerektirecek bir durum yok. Eğer ki hocanız durumunuzu bilmenize rağmen böyle bir şey yaptıysa ayıp yaptığı.

Utangaç biri olduğumu biliyor. Onun projelerinde olduğum için benden soğursa sorun çıkar. Kendisini çok seviyorum. Bize karşı küçücük yanlış yapınca hemen özür diliyor yani öyle biri. Atak falan geçirdiğimi bilmiyor. Ona söylesem mi sizce?
Profesyonel destek almanı tavsiye ederim. Bu da sağlık sonuçta. Öğretmenin yanlış anlamaz merak etme.

Ailem izin vermiyor.

Ben de öyle yapıyorum ama arkadaşlarım var bazen hiçbiri ile takılmak istemiyorum ama bunu onlara söylesem bana küserler.

Ben atak geçirirken bir şey yapamıyorum. Öyle bir şey oluyor ki bana düşünemiyorum, konuşamıyorum. Şokta gibi oluyorum.

@freakcnsl yahu beni yanlış anlama da zaten sosyalleşebilsen bu atağı geçirmezsin. Demek ki sağlıkla ilgili bir problem var. Bu ailelerin böyle çok bilir tavırları beni çileden çıkarmak için yetiyor.

Ama destek al derim.
Akif Hocam aileler çok iyi biliyor ya. Gerek duymuyormuş ailesi. Böyle çocuklara üzülüyorum gerçekten, sonra tedavisi zor kalıcı hasarlara sebep olabiliyor birey üzerinde hastalıkları.

@freakcnsl yahu beni yanlış anlama da zaten sosyalleşebilsen bu atağı geçirmezsin. Demek ki sağlıkla ilgili bir problem var. Bu ailelerin böyle çok bilir tavırları beni çileden çıkarmak için yetiyor.

Aynen hocam. Beni dışarıdan görseniz çok sosyal biri sanarsınız. Arkadaşlarım var. Ama yetkili biri ile konuşunca veya bir şey yapmam gerekşnce oluyor.

@freakcnsl bak belki işe yarayabilir. Kalabalık insan resmi yaz internete, kendi kendine bir konuşma yapmaya çalış onların karşısında. Herhangi bir konu hakkında olabilir, bu korkunu ancak bu şekilde yenebilirsin. Faydalı olacaktır illaki.

Öğretmenin bunu bildiği için öne oturtmuş olabilir. Hem sessiz olup hem de arkada oturmanı, dersten kopmanı istememiştir. Merak etme dert etme. Ama destek al derim.

Ona bir şey demedim ki bununla ilgili. Anlaması biraz zor. Siz anlar mıydınız?

Yapacağım. Teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…