Anksiyete atağı geçirdim

Yapacağım. Teşekkür ederim hocam.
Rica ederim.
Anlaması biraz zor. Siz anlar mıydınız?
Öğretmenlerin hissi daha kuvvetli olur genellikle. Öğrenci kendini pek belli etmese bile öğretmen onu az çok anlar. Ona göre hareket eder. Akif Hocam daha iyi bilir tabii ki belki sizin korkunuzu yenmeniz için böyle bir şey de yapıyor olabilir. Benim öğrencilerim genellikle 18 yaş ve üzeri olduğu için daha böyle bir sorunu olan ile açıkçası karşılaşmadım. Akif Hocamın öğrencileri küçük.

Anksiyeteyi bilemez ancak birçok şeyi anlayabilir elbette.

Anlamadım hocam kusura bakmayın. Ne gibi şeyler?

Sanırım evet anlıyorlar. Onunla konuşsam mı panik oluyorum diye?

@Skyless davranışlarınızı, nasıl biri olduğunuzu, problemlerinizi anlayabilir demek istedi hocam.
@Skyless yani bir konuşun isterseniz, konuşmaktan zarar gelmez.

@Skyless anlıyorum. Hocanla pazartesi bir konuş bakalım, bize de geri dönüş yaparsın.
@Skyless sağlık sorununuzu anlatıp yardım isteyebilirsiniz.

@Skyless anlıyorum. Pazartesi günü başka sınıflara dersi yok mu okulda? Öğretmenler odasında yakalamayı deneyebilirsiniz.

@Skyless anlıyorum. Hocanla pazartesi bir konuş bakalım, bize de geri dönüş yaparsın.
@Skyless sağlık sorununuzu anlatıp yardım isteyebilirsiniz.

Tamam da hocam psikolog değil ki o. Hem raporum falan yok. Kafamdan uydurmuş gibi olurum.
@Skyless anlıyorum. Pazartesi günü başka sınıflara dersi yok mu okulda? Öğretmenler odasında yakalamayı deneyebilirsiniz.

Vardır ama acelesi var mı ki hocam. Öğretmenler odasına giremem.

@Skyless yaşınız 18'den küçük olmasaydı heyet raporuna gidip rapor alın derdim de 18 yaştan küçükler için veli gerekiyor maalesef. Belki yanlış biliyor da olabilirim ama veliyle gidilmesi gerekiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…